A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Cajun Cooking

Discover the richly-spiced world of traditional Cajun and Creole cooking/Create the true flavours of a Cajun meal including soups, main courses and desserts/Recipes for all tastes, from spicy bisque to creamy fruit-filled puddings

Szerkesztő
London
Kiadó: Southwater
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 1-84215-265-3
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg



COOKING
Bring the authentic taste of Cajun and Creole cuisine into your kitchen with this collection of flavour-packed recipes
• Features classic dishes, such as Creole Onion Soup, Louisiana Seafood Gumbo, Chicken Prawn Jambalaya and .
French Quarter Beignets.
• Includes an illustrated guide to a variety of Cajun ingredients from redfish and crab to okra, sweet potato, corn and pecan nuts.
• Step-by-step techniques show you how to prepare prawns and vegetables and grind spices.

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem