^ 'iit' i ¦ i
"IE
; t
i':
11
Nuevo Ui
MEXICO
Monterrey^
or bar food and firewater that make you holler for more, for beefy portions and fancy uptown vittles, for a boot-stompin' good time,Texas is the place to be. Cuisine from the "third coast," as Texas has come to be known, is positively on fire with flavor and imagination.
The chefs who make the Lone Star State their home are a brilliant, wild bunch.Their recipes and cooking methods, their culture and cuisine, are all included inside The Food ofTexas. Stephan Pyles, the granddaddy of cowboy cuisine, prepares a Heaven and Hell Cake to die for. Grady Spears, our favorite cowboy in the kitchen, rusdes up some chicken-fried venison. And Robert Del Grande regales us with his fillet of beef roasted with coffee beans. Eleven chefs—and an abundance of styles—are showcased here, along with Caroline Stuart's favorite Texas homestyle creations.
The Food ofTexas presents the authentic flavors ofTexas in all its southern glory...
Tovább
Fülszöveg
^ 'iit' i ¦ i
"IE
; t
i':
11
Nuevo Ui
MEXICO
Monterrey^
or bar food and firewater that make you holler for more, for beefy portions and fancy uptown vittles, for a boot-stompin' good time,Texas is the place to be. Cuisine from the "third coast," as Texas has come to be known, is positively on fire with flavor and imagination.
The chefs who make the Lone Star State their home are a brilliant, wild bunch.Their recipes and cooking methods, their culture and cuisine, are all included inside The Food ofTexas. Stephan Pyles, the granddaddy of cowboy cuisine, prepares a Heaven and Hell Cake to die for. Grady Spears, our favorite cowboy in the kitchen, rusdes up some chicken-fried venison. And Robert Del Grande regales us with his fillet of beef roasted with coffee beans. Eleven chefs—and an abundance of styles—are showcased here, along with Caroline Stuart's favorite Texas homestyle creations.
The Food ofTexas presents the authentic flavors ofTexas in all its southern glory with over ninety brilliant photos and over seventy recipes. An extensive introduction by author Caroline Stuart and Dotty Griffith, dining editor and restaurant critic for The Dallas Morning News, describes the culture, history, and lore that define Texan cuisine. Cooking tips and a glossary of ingredients make it easy to wrangle authentic, delicious Lone Star staples.
Vissza
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
1
2
3
Regisztráció
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.