1.034.171

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Páratlanság újraértelmezve

Megélni az életet a maga teljességében

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Harmat Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 141 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-288-309-0
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Egy ideje távol tartod magad a barátaid esküvőjétől? Családod és ismerőseid, bár kétségkívül a boldogságodat kívánják, kizárólag a házasságban látják a megoldást nehézségeidre, sőt, egyetlen hírt sem várnak jobban, mint hogy bejelentsd: jársz valakivel? Néha te is úgy ébredsz, hogy egy kapcsolat mindent más színben-tüntetne fel, de legalábbis könnyítene az életeden?
Carolyn Leutwiler Isten igazságával és ígéreteivel állítja szembe a „páratlan" életforma mindennapos hazugságait és csalódásait. Saját élményeiből, továbbá filmek és irodalmi művek széles köréből merítve mutat rá olvasóinak aktuális helyzetük gazdagságára, miközben spirituális, személyes, valamint társas fejlődésüket és eredményességüket segítő, egészen gyakorlati ötleteket kínál.
„Helyesen tesszük, ha minden valószínűség ellenére bátran és elszántan bízunk Isten hűségében. Közben törekedjünk az egyensúlyra, és helyzetünkkel megelégedve reménykedjünk Isten gondoskodásában" - szól a szerző receptje.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Carolyn Leutwiler

Carolyn Leutwiler műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Carolyn Leutwiler könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv