A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Csillogás

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: General Press Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 375 oldal
Sorozatcím: Romantikus Regények
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-643-222-5
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Rainie Hall elhatározza, hogy maga mögött hagyja egész addigi életét keserves házasságát, brutális férjét, és új személyazonossággal letelepedik Crystal Fallsban. Könyvelői állást talál Parker Harrigannél, akinek már az első pillanatban megtetszik az asszony. Kapcsolatuk óvatosan, fokozatosan teljesedik ki, hiszen Rainie szörnyű titkának emlékei újra és újra kettejük közé állnak. Parker megpróbálja rávenni, hogy forduljon a rendőrséghez, ám a nő hajthatatlan: biztos benne, ha felfedi személyazonosságát, a férje a nyomára bukkan, feldúlja alakuló boldogságát, és végez vele. A gyengéden szerető Parker és az egész Harrigan család felajánlja segítségét, hogy Rainie végleg lezárhassa a múltat. De elég lehet mindez az alattomos férj ellen? Rainie átadhatja magát a valódi boldogságnak? Catherine Anderson regénye izgalmas cselekményvezetéssel a már jól ismert családtörténet újabb szálát mutatja be, könyve a remény erejéről a türelmes odaadásról, az újrakezdés adta boldogságról szól.

Catherine Anderson

Catherine Anderson műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Catherine Anderson könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv