865.438

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A nép fia

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Magvető Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 208 oldal
Sorozatcím: Világkönyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 29 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotóval.

Fülszöveg

Szín: egy nemrég önállósult, fiatal nyugatafrikai állam. A történet elbeszélője és hőse: Odili Samalu, ennek az államnak egyik városában szerény és ifjú középiskolai tanár. De váratlanul mintha rámosolyogna a szerencse. A városba látogat volt tanára, az azóta hatalmas és népszerű vezető emberré lett Nanga oktatásügyi miniszter. Közvetlenül, barátságosan üdvözli régi tanítványát, és vendégül hívja házába. Odili büszke és boldog, amíg... amíg meg nem ismeri "a tiszteletre méltó minisztert" közelről. Itt kezdődik Achebe, a kiváló nigériai író lendületes, szókimondó, eseményekben és humorban bővelkedő szatírája, amely azonban nemegyszer a tragikumig emelkedik, máskor a szerelem lírája ékesíti, és mindig áthatja egy számunkra ismeretlen világ különös légkörének varázsa.

Chinua Achebe

Chinua Achebe műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Chinua Achebe könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem