1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Zöldségek enciklopédiája

Átfogó látványkonyha a zöldségekhez és felhasználásukhoz/Több mint 100 recept, amely mindent kihoz a friss zöldségekből

Szerző
Fordító

Kiadó: Glória Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 24 cm
ISBN: 963-9283-56-8
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Zöldségek enciklopédiája a zöldségek fajtái és válfajai bemutató kézikönyv és egyben ízletes receptek csodálatos gyűjteménye. Ma már a zöldségek mesés skálájából és az egyes fajták különféle válfajai közül választhatunk. A zöldségek eredményes felhasználásához ez a könyv minden segítséget megad.
Az egyes fejezetek bemutatják a hagymaféléket, a gyökérzöldségeket, a hajtásokat és szárzöldségeket, a leveles és rügyes, a hüvelyes és szemes zöldségeket, és a gombákat. A könyv első részében mindegyik zöldségféle azonnal megismerhető fényképekről, a kísérő szöveg pedig azt részletezi, hogyan készítsük el az egyes fajtákat. Az ezután következő receptek egyrészt a klasszikus zöldséges receptek modern változatai, mint például a Klasszikus francia hagymaleves, vagy a Burgonya dophin módra, másrészt új ízek kombinációját nyújtják, mint pl. a Mozzarellával és póréhagymával töltött articsóka vagy a Zelleres és roquefortos tekercs.
Egyes receptek köretekről szólnak, mint például a Párolt... Tovább

Fülszöveg

A Zöldségek enciklopédiája a zöldségek fajtái és válfajai bemutató kézikönyv és egyben ízletes receptek csodálatos gyűjteménye. Ma már a zöldségek mesés skálájából és az egyes fajták különféle válfajai közül választhatunk. A zöldségek eredményes felhasználásához ez a könyv minden segítséget megad.
Az egyes fejezetek bemutatják a hagymaféléket, a gyökérzöldségeket, a hajtásokat és szárzöldségeket, a leveles és rügyes, a hüvelyes és szemes zöldségeket, és a gombákat. A könyv első részében mindegyik zöldségféle azonnal megismerhető fényképekről, a kísérő szöveg pedig azt részletezi, hogyan készítsük el az egyes fajtákat. Az ezután következő receptek egyrészt a klasszikus zöldséges receptek modern változatai, mint például a Klasszikus francia hagymaleves, vagy a Burgonya dophin módra, másrészt új ízek kombinációját nyújtják, mint pl. a Mozzarellával és póréhagymával töltött articsóka vagy a Zelleres és roquefortos tekercs.
Egyes receptek köretekről szólnak, mint például a Párolt édeskömény paradicsommal, mások laktató főfogásokkal szolgálnak, mint pl. a Biryani pasztinákból és padlizsánból kesudióval, vagy a Sütőtökös rizottó. Akár leveshez, akár salátához vagy főfogáshoz keresünk receptet, ínycsiklandozó kínálatra találhatunk, amely segítségével új alkotórészeket és az ismerős ízek szokatlan kombinációit próbálhatjuk ki. Vissza

Tartalom

Bevezetés6
Hagymák és póréhagymák12
Hajtások és szárzöldségek24
Gyökérzöldségek36
Leveles és bimbós zöldségek56
Hüvelyes és szemes zöldségek74
Tökfélék86
Gyümölcszöldségek98
Salátazöldségek114
Gombák126
Zöldséges receptek134
Receptek hagymával és póréval134
Receptek hajtásokkal és szárzöldségekkel148
Receptek gyökérzöldségekkel162
Receptek leveles és bimbós zöldségekkel182
Receptek hüvelyes és szemes zöldségekkel200
Receptek tökfélékkel210
Receptek gyümölcszöldségekkel220
Receptek salátazöldségekkel232
Receptek gombákkal242
Tárgymutató252

Christine Ingram

Christine Ingram műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Christine Ingram könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv