1.027.874

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Próféta

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Cherubion Könyvkiadó
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 217 oldal
Sorozatcím: Halálosztó 2029
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-9110-69-8
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Párizs, 2005
Amikor az ember nem bízhat meg szinte senkiben, amikor minden nap új gyötrelmeket tartogat, amikor egy falat élelem fontosabb lehet a szeretnél, amikor néha az élet kevesebbet ér egy golyónál, amikor nem elég, hogy a háború borzalmaival kell szembesülnie az embereknek, hanem azzal is számolniuk, hogy az emberiség napja leáldozóban van...
Jacques Mordeaux és társai, a lassan szerveződő Ellenállás a lehetetlenséggel határos célt tűzött ki maga elé: új irányt adni az események folyásának, egy utolsó lehetőséget az emberiségnek. A gépekkel szemben harcolni azonban csupán az orosz rulett egy formája, előbb vagy utóbb eldördül a fegyver, s valaki biztosan meghal.
Amikor a városban egy meghatározó vallási vezető bukkan fel, aki kísérteties hasonlóságot mutat Jézussal, sokan találják meg magukban a bűnbocsánat utáni vágyakozást, s felismerik, milyen bűnös életet éltek az elmúlt években. Ám semmi az, aminek látszik.

Christopher Sethfield

Christopher Sethfield műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Christopher Sethfield könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv