1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gazdasági szakkifejezések 11 nyelven

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Akkord Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 1.135 oldal
Sorozatcím: Talentum Szótárak
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol   Német   Francia  
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN: 963-9429-05-8
Megjegyzés: Több mint 20 000 kulcsszó és 200 000 kifejezés egyszerre. További nyelvek: olasz, spanyol, portugál, holland, svéd, lengyel, cseh.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az információcsere és a különböző nyelveken történő kommunikáció napjainkban fontosabb, mint valaha. Tekintetbe véve a műszaki tudományok és a technika nemzetközi összefonódásait, jelentős előnyt... Tovább

Előszó

Az információcsere és a különböző nyelveken történő kommunikáció napjainkban fontosabb, mint valaha. Tekintetbe véve a műszaki tudományok és a technika nemzetközi összefonódásait, jelentős előnyt jelenthet a versenyben az egyre több idegen nyelv ismerete. Jelen szótárunk, mint megbízható és kompetens segédanyag, nagymértékben megkönnyíti a napi kapcsolatot kereskedelmi partnereinkkel mind Európában, mind világszinten.
Ezenkívül hasznos lehet könyvünk minden egyetemi és főiskolai hallgatónak, aki gazdaságtant tanul.
Több mint 20 000 kulcsszó 200 000 fordítással összefoglalja a gazdaság és a kereskedelem legaktuálisabb szakkifejezéseit Európa 11 legfontosabb nyelvén: németül, angolul, franciául, olaszul, spanyolul, portugálul, hollandul, svédül, lengyelül, csehül és magyarul. Segítségével Stockholmtól Rómáig, Lisszabontól Varsóig hatékonyan tudunk kereskedelmi partnereinkkel kommunikálni.
A szigorúan betűrendes felépítés és a praktikus mátrixrendszer lehetővé teszi, hogy a keresett szakkifejezést és fordítását a lehető legrövidebb idő alatt előkereshessük - függetlenül attól, hogy a 11 nyelv közül melyikből származik a kifejezés.
Ez az első olyan szakszótár, ami ilyen könnyű keresést biztosító felépítéssel és bő terjedelemben jelenik meg, ezért nélkülözhetetlen segédeszköz az európai gazdasági életben. Vissza

Fülszöveg

A gazdaság aktuális szakszókincse Európa 11 fontos nyelvén áttekinthetően: magyar, angol, német, francia, olasz, portugál, spanyol, holland, svéd, lengyel, cseh.
• több mint 20 000 gazdasági fogalom
• több mint 200 000 fordításban
A praktikus mátrixrendszerű megoldás másodpercek alatt megmutatja a helyes fordítást.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Gazdasági szakkifejezések 11 nyelven
Állapot:
7.480 ,-Ft
37 pont kapható
Kosárba
konyv