A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Caesar asszonyai I-II.

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 925 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-07-6250-1
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.

Fülszöveg

Colleen McCullough új regénye, a Caesar asszonyai a Kr.e. 68 és 58. közötti évtized eseményeit öleli fel: Julius Caesar színre lépését a római politikában, Cicero politikusi fénykorát és bukását, a Catilina-összeesküvést, Clodius mozgalmát, a három legnagyobb hatalmú politikus, Pompeius, Crassus és Caesar szövetségét: az első triumvirátust, Caesar konzulságát és viharos elvonulását a gall tartományba. A történelemkönyvek lapjairól ismert históriát az írónő - akárcsak a regényfolyam korábbi darabjaiban, a Róma első emberé-ben, a Fűkoszorúban, a Fortuna kegyeltjei-ben - eleven élettel tölti meg.
A regény főhőse Julius Caesar, a politikus hadvezér, aki beírta nevét a világtörténelem lapjaira, a vonzó férfi, akiért Róma-szerte hevesebben dobbannak az asszonyszívek, az állhatatos barát, megbízható szövetséges, a ravasz cselszövő, aki mindig túljár ellenfelei eszén, a kérlelhetetlen ellenség, az események mesteri irányítója.

Colleen McCullough

Colleen McCullough műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Colleen McCullough könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Caesar asszonyai I-II. Caesar asszonyai I-II. Caesar asszonyai I-II. Caesar asszonyai I-II.

A kötetek borítója kissé kopott.

Állapot:
9.800 ,-Ft
49 pont kapható
Kosárba
Akár 100% kedvezmény!