A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Caesar háborúi I-II.

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 880 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 963-07-6437-7
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.

Fülszöveg

Kr.e. 54-ben Julius Caesar szélvészként végigsöpör Gallián, és sorra megsemmisíti a "hosszú hajú" ország vad, harcias királyait., akik megpróbálják feltartóztatni. Róma nevében háborúzik és győz - nevét legenda övezi, ám odahaza Rómában az államférfiak nemhogy örülnének a harcok szerencsés kimenetelének: rettegnek tőle. Ki tudja, hol és mikor elégül ki a lángelméjű hadvezér féktelen becsvágya? Ezért titkos tárgyalásokon úgy döntenek: mindenáron - Caesar élete árán is - megakadályozzák, hogy a nagy ember visszatérjen a Városba és átvegye a hatalmat.
Amikor Caesar tudomást szerez cato és a senatus árulásáról, történelmi döntést hoz a Rubico folyó partján: kardját hálátlan hazája ellen fordítja. Lelkes, jól felfegyverzett, összeszokott hadserege élén átlépi tehát a Rubicót és megindul Róma ellen. De mielőtt elérné célját, meg kell mérkőznie egy félelmetes ellenséggel: Pompeius Magnusszal - aki nem képes felmérni Caesar nagyságát, és ez megpecsételi sorsát.
Gyötrelmes idők!... Tovább

Colleen McCullough

Colleen McCullough műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Colleen McCullough könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem