1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Családi hasonlatosság I-III.

Szerző

Kiadó: Singer és Wolfner
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon Gottermayer kötés
Oldalszám: 400 oldal
Sorozatcím: Croker regényei
Kötetszám: 2
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Egy könyvben a három kötet. Hungaria könyvnyomda nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

Augusztus közepe volt, tikkasztó forró délután. Dover és Franciaország fehér partjai között ragyogó napfényben csillogott a tenger kékje. Százával siettek a sürgölődő utasok... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

Augusztus közepe volt, tikkasztó forró délután. Dover és Franciaország fehér partjai között ragyogó napfényben csillogott a tenger kékje. Százával siettek a sürgölődő utasok a "Calais-Dover" postahajó kikötő-hidjához. A hajó utrakészen, teljes gőzerőben várta már őket. Óriási málhákkal megrakodott hordárok szállitották a fedélzetre az Indiába szóló postai csomagokat. Mindenünnen özönlött a nép. Az első parton kiváncsiak serege gyönyörködve szemlélte az elutazók tarka tömegét, melynek nagyobb része kiránduló turistákból állott. Fiatal házasok, kik nászutra indultak, magános urinők szemüvegesen, fátyolozva, papok, katonák, a kontinensre utazó amerikaiak hatalmas Saratoga-koffereikkel tolongtak előre a hajóhoz, mely zsufolva volt csakhamar.
A néző és bucsuzó közönségből egy-két, előkelő személyből álló csoport, lenn egészen a hajó közelében állott, valószinüleg, hogy bucsut vegyen elutazó barátaitól. Egy ilyen négy tagból álló társaság közvetlen a hajóhid mellett nem egyszer inditotta a mellette elsietőket e halk megjegyzésre:
- Öreg indiaik!... Vissza

Croker B. M.

Croker B. M. műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Croker B. M. könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv