1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

20. századi művészet Dr. Gömör Béla gyűjteményéből

Kassák Múzeum, Budapest, 1997. IX. 14.-XI. 2.

Szerkesztő
Grafikus
Fotózta

Kiadó: Kassák Múzeum
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 19 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN: 963-048-863-9
Megjegyzés: Fekete-fehér reprodukciókkal illusztrálva. Kivehető képeslap-, és "Néhány adat, néhány művészről" c. melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Miért vállalkozik valaki arra, hogy lakásában őrzött műtárgyait, magánszférájának e részeit nyilvános helyen közszemlére bocsássa? Lehet ebben jó adag exhibitionizmus. Máskor üzleti szempontok... Tovább

Előszó

Miért vállalkozik valaki arra, hogy lakásában őrzött műtárgyait, magánszférájának e részeit nyilvános helyen közszemlére bocsássa? Lehet ebben jó adag exhibitionizmus. Máskor üzleti szempontok játszanak szerepet: az egyszer már kiállított képek, szobrok alkalomadtán magasabb áron értékesíthetők, mint hasonló kvalitású, ám a nyilvánosság előtt még nem szerepelt társaik.
Dr. Gömör Béla professzor, a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Reumatológiai és Fizioterápiás Tanszékének vezetője azért mondott igent a Kassák Múzeumba szóló meghívásnak, hogy megossza azt az örömet, melyet számára a műgyűjtés, a műtárgyakkal való megismerkedés, a velük való foglalkozás s az ehhez kapcsolódó művészettörténeti kutatómunka szerzett. Saját tapasztalatai, a műgyűjtők és művészek otthonában tett látogatásai alapján tudja: élet-gazdagító élmény egy jól összeállított műtárgy-együttes megtekintése. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv