kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Magyar Könyvklub |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 96 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 23 cm |
ISBN: | 963-547-572-1 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrált. |
Risz, nori-levelek & Co. | |
Jellegzetes alapanyagok | 6 |
Lépésről lépésre | |
A legfontosabb konyhai technikák | 8 |
Nigiri-szusi | |
Az omlettes, zöld szalaggal átkötött nigritől a friss tonhalból készített nigir-szusiig | 10 |
Temaki-szusi | |
A friss lazacból készült temaki-tölcsértől a spárgás-avokádós temaki-tasakig | 32 |
Maki-szusi | |
A szezámos bundába burkolt zöldséges maki-szusitól a vaszabi-krémmel készült, négyszínű futo-makiig | 52 |
Szasimi & Co. | |
A tenger gyümölcseivel készült szasimitől a halszirmokkal borított szusi-tasakig | 78 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.