1.031.397

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szusi

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 23 cm
ISBN: 963-547-572-1
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A japán konyhaművészet fortélyai
A szusi legfontosabb alapanyagai
A lazacos temaki-tölcsértől a spárgás-avokádós temakitekercsig

Kedves Olvasó!

Ön most olyan szakácskönyvet tart a kezében, amely mindazok számára hasznos, akik szeretik az érdekes ízeket, kíváncsiak a szokatlan nyersanyagokra, az ötletes konyhai fortélyokra és az új főzési technikákra. Ebben a gyűjteményben ezúttal a Távol-Kelet különlegessége, a szusi került terítékre.
A legkifinomultabb japán konyhaművészet remeke művészien tekerve, hajtogatva, borítva vagy töltve számtalan variációban elkészíthető - az egyik fenségesebb és ötletesebb, mint a másik, ráadásul mutatós. Nem csoda, ha a szusinak egyre több hódolója akad nálunk is. De hogyan készíthetünk el mi magunk? Nem lehet többé gond, a különleges fogások rajongói ebben a kötetben ötven receptet találnak a klasszikus maki.szusitól a temakitölcsérekig.
Az étvágygerjesztő fotók mellett egyszerű leírások vezetnek be a szusi-készítés rejtelmeibe, így egy kis... Tovább

Fülszöveg

A japán konyhaművészet fortélyai
A szusi legfontosabb alapanyagai
A lazacos temaki-tölcsértől a spárgás-avokádós temakitekercsig

Kedves Olvasó!

Ön most olyan szakácskönyvet tart a kezében, amely mindazok számára hasznos, akik szeretik az érdekes ízeket, kíváncsiak a szokatlan nyersanyagokra, az ötletes konyhai fortélyokra és az új főzési technikákra. Ebben a gyűjteményben ezúttal a Távol-Kelet különlegessége, a szusi került terítékre.
A legkifinomultabb japán konyhaművészet remeke művészien tekerve, hajtogatva, borítva vagy töltve számtalan variációban elkészíthető - az egyik fenségesebb és ötletesebb, mint a másik, ráadásul mutatós. Nem csoda, ha a szusinak egyre több hódolója akad nálunk is. De hogyan készíthetünk el mi magunk? Nem lehet többé gond, a különleges fogások rajongói ebben a kötetben ötven receptet találnak a klasszikus maki.szusitól a temakitölcsérekig.
Az étvágygerjesztő fotók mellett egyszerű leírások vezetnek be a szusi-készítés rejtelmeibe, így egy kis gyakorlattal mindenki otthonosan mozoghat majd a japán konyhaművészet világában. Vissza

Tartalom

Risz, nori-levelek & Co.
Jellegzetes alapanyagok6
Lépésről lépésre
A legfontosabb konyhai technikák8
Nigiri-szusi
Az omlettes, zöld szalaggal átkötött nigritől a friss tonhalból készített nigir-szusiig10
Temaki-szusi
A friss lazacból készült temaki-tölcsértől a spárgás-avokádós temaki-tasakig32
Maki-szusi
A szezámos bundába burkolt zöldséges maki-szusitól a vaszabi-krémmel készült, négyszínű futo-makiig52
Szasimi & Co.
A tenger gyümölcseivel készült szasimitől a halszirmokkal borított szusi-tasakig78
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv