kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Fogyasztási Szövetkezetek Országos Tanácsa |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 43 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| Az étkezési szárazbab népgazdasági jelentősége | 3 |
| Az étkezési szárazbab termesztés hagyományai hazánkban | 4 |
| A termesztés jelenlegi helyzete | 6 |
| A jövő feladatai | 8 |
| A termesztés korszerűsítésének feltételei | 10 |
| A háztáji gazdaságok bekapcsolásának feltételei | 10 |
| A háztáji gazdaságok árutermesztésének módja és lehetőségei | 11 |
| A nagyüzemi árutermelés és jelentősége | 12 |
| Termesztéstechnológia | 13 |
| Környezeti igények | 19 |
| Hőigény | 19 |
| Fényigény | 19 |
| Vízigény | 20 |
| Talajigény | 20 |
| Elővetemény | 21 |
| Tápanyagigény | 21 |
| Talajelőkészítés | 22 |
| Vetés | 23 |
| Vetőmagellátás, csávázás, ellenőrzés | 27 |
| Növényápolás | 28 |
| Növényvédelem | 29 |
| Öntözés | 33 |
| Betakarítás | 33 |
| Cséplés, tisztítás | 35 |
| Az étkezési szárazbab termesztés gazdaságossága | 36 |
| Az étkezési szárazbab termesztés legfontosabb feltételei | 41 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.