| Kiadó: | Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 154 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 21 cm |
| ISBN: | 963-231-710-6 |
| Megjegyzés: | 56 fekete-fehér rajzzal illusztrálva. |
| Bevezető | 7 |
| A kínai tájak konyhái | 8 |
| Néhány étkezési tudnivaló | 9 |
| A kínai konyha sütési-főzési eljárásai | 11 |
| Keleti fűszerek és alapanyagok | 14 |
| A mértékegységekről | 16 |
| Rizsételek, receptek | 17 |
| Tojásételek, receptek | 23 |
| Zöldségételek, receptek | 29 |
| Levesek, receptek | 45 |
| Tésztafélék, receptek | 58 |
| Saláták, receptek | 67 |
| Mártások, pácok, dressingek és ízesítők | 73 |
| Mártások | 73 |
| Pácok | 79 |
| Dressingek | 79 |
| Ízesítők | 80 |
| Szárnyasételek | 82 |
| Csirke | 82 |
| Kacsa | 92 |
| Galamb és pulyka | 99 |
| Sertéshúsok, receptek | 99 |
| Marhahúsok, receptek | 115 |
| Halak, rákok, békák, kagylók | 128 |
| Halételek | 128 |
| Rákkal készült ételek | 136 |
| Ételek békacombból | 141 |
| Ételek puhatestűek húsából | 142 |
| Édességek, csemegék, receptek | 144 |
| Betűrendes mutató | 150 |