1.031.442

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Távhőszolgáltatás 40 éve a Bükk kapujában

Környezetbarát távhőszolgáltatás a jövőnkért/40 éve a lakosság szolgálatában

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft.
Kiadás helye: Miskolc
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 118 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

POLGÁRMESTERI KÖSZÖNTŐ
A MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságokat tömörítő Miskolc Holding Zrt. egyik meghatározó tagvállalata.
Magyarország második... Tovább

Előszó

POLGÁRMESTERI KÖSZÖNTŐ
A MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságokat tömörítő Miskolc Holding Zrt. egyik meghatározó tagvállalata.
Magyarország második legnagyobb távfűtési rendszerét üzemeltető közszolgáltatója, amely Miskolc város mintegy 32000 lakossági és 1000 közületi felhasználója részére végez hőtermelési és hőszolgáltatási tevékenységet, így jelen van a miskolciak mindennapjaiban.
A társaság egyúttal Miskolc város környezetipari stratégiájának egyik letéteményese, az ágazat beruházások motorja. Ezt bizonyítják az elmúlt időszakban megvalósult fejlesztések, amelyek közül kiemelkedik a Bogáncs utcai lezárt hulladéklerakóban termelődő biogáz hasznosítását célzó projekt.
Az Európai Unió társfinanszírozásával elkészült beruházás nagy jelentőséggel bír a város, és különösen a lakosság életében, hiszen a napjainkban olykor bizonytalanná váló gázellátástól való függetlenedés és az alternatív erőforrások felhasználása irányába mutat. A város ez irányú stratégiai törekvéseit erősítik a társaság koordinálásában a geotermikus energiahordozókkal kapcsolatos vizsgálatok.
Büszkeséggel tölt el, hogy a MIHŐ Kft. fennállásának 40 éve alatt jól működő, korszerű, modern technikával rendelkező közszolgáltatóvá nőtte ki magát, azonban a fejlődés és az egymást követő fejlesztések a jövőben sem állnak meg - a továbbiakban is arra törekszünk, hogy a cég megtartsa kiemelkedően innovatív pozícióját.
Bízom abban, hogy a MIHŐ Kft. az elkövetkező évtizedekben is hasonló sikerek elérésével áll majd miskolc város lakosságának és intézményeinek szolgálatában. Vissza

Cselédes Károly

Cselédes Károly műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Cselédes Károly könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv