821.647

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A megmentett karácsony

Szerző
Grafikus

Kiadó: Graph-Art Kft.
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 47 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 28 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-9770-55-3
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.

Fülszöveg

A télországi rendkívüli tündértalálkozót egy súlyos katasztrófahelyzet elhárítására hívják össze. Azon okból, miszerint a mai gyerekek nem hisznek sem a Mikulás, sem a krampuszok, sőt uramfia! még Karácsonytündér létezésében sem. Márpedig ez a tarthatatlan helyzet az egész tündérvilágot válságba sodorhatja, és sodorja is.
A megmentésük pedig igen nehéz feladat! Vajon sikerrel jár Mikulás és hűséges krampuszai? Vagy Karácsonytündérnek más segítséget kell keresnie? Esetleg egy gyerek is alkalmas lehet a feladatra?
Ha szeretnéd tudni, milyen nehéz helyzetek elé állítja III. Gonivár szegény Ádit, hogyan nyeri el Nagyhatalmú a varázsló vagy Merészke és Cinóber, a két bátor kisegér segítségét, s miképp menti meg a karácsonyt, akkor mielőbb üsd fel ezt a csodás képekkel gazdagon illusztrált könyvet, és lépj be a tündérek varázslatos világába!

Tartalom

Első fejezet 4
Melyben megismerkedhetsz a rendkívüli tündértalálkozó résztvevőivel, akiket a katasztrófahelyzet elhárítására hívtak össze azon okból, miszerint a mai gyerekek nem hisznek sem a Mikulás, sem a krampuszok, sőt uramfia! még Karácsonytündér létezésében sem!

Második fejezet 10
Mikulás útja nem indul szerencsésen, és mi tagadás, nem is folytatódik jól. Nagy csalódáson megy keresztül, bizony még a testi épsége is veszélybe kerül. Hűséges krampuszai mellette állnak, bár igaz, ami igaz, nem sokat tehetnek érte. Ez a fejezet egyáltalán nem vidám, de aki nyerni szeretne, az soha nem adhatja fel!

Harmadik fejezet 16
Harmadik Gonivár Mikulás kudarcától még erősebbnek érzi magát. Nem is késlekedik persze, hogy hatalmát fitogtassa. Karácsonytündér távollétében pedig még sokkal nagyobb legénynek érzi magát! Várj csak, Gonivár, nem eszik olyan forrón a kását!

Negyedik fejezet 22
Amelyben az érkezés bizony nem várt meglepetéseket rejteget. Kiderül, milyen ármánnyal sikerült hatalomra jutnia Harmadik Gonivárnak, és mivé változtatta a gyönyörű Télországot. Szerencsére akadnak még olyan tündérek, manók, akik nem adják fel a harcot, és visszavárják az ő igazi uralkodójukat, Karácsonytündért.

Ötödik fejezet 28
Karácsonytündér Ádival és kíséretével nekivág a veszélyes útnak. Megtudjuk, hogy néha igen szerencsés dolog, ha egy őr torkos. Kiderül, hogy Ádi egyáltalán nem ilyennek álmodta meg Nagyhatalmút. Afelől ugyan kétsége sem volt, hogy a feladat, amely rá vár, csöppet sem lesz egyszerű, de hogy ilyen fura...

Hatodik fejezet 34
Amelyben sok minden kiderül az egerekről, és az is, hogy egyáltalán nem kell mindenkiben a gonoszt látni. Nagyhatalmú pedig végre elmondja, hogyan válhatna Ádi Télország megmentőjévé. A feladat nem egyszerű, de nem várt segítséget kap hozzá.

Hetedik fejezet 40
Amelyben Ádi igazán megment mindenkit. Még azt is, akiről nem is gondolta, hogy segítségre szorul. Végül pedig mindenki elnyeri méltó jutalmát vagy büntetését, sőt az is kiderül, hogy a büntetés néha jutalom is lehet. Hogy is lehetséges ez?

Csendes Istvánné

Csendes Istvánné műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Csendes Istvánné könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A megmentett karácsony A megmentett karácsony A megmentett karácsony A megmentett karácsony
Állapot:
1.980 ,-Ft
10 pont kapható
Kosárba