1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Utazás 2001 katalógus

24. Nemzetközi idegenforgalmi kiállítás/2001. március 21-25.

Szerkesztő

Kiadó: SPÁCIUM Kiadó és Nyomda Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 316 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol   Német  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Pótjegyzék melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

"Négy nap alatt a Föld körül!"
Sokak számára hosszú ideig az utazás a belföldön vagy külföldön eltöltött vízparti nyaralást jelentette. Az elmúlt tíz év azonban jelentős átalakulást hozott mind a... Tovább

Előszó

"Négy nap alatt a Föld körül!"
Sokak számára hosszú ideig az utazás a belföldön vagy külföldön eltöltött vízparti nyaralást jelentette. Az elmúlt tíz év azonban jelentős átalakulást hozott mind a kereslet, mind a kínálat oldalán. Megváltoztak az üdülési szokások, s színesebb lett a programajánlat. Ma már az utazni vágyók számos hazai és külföldi lehetőség közül választhatnak, s természetesen nemcsak nyárra, hanem bármely időszakra is.
Most ismét itt a tavasz, a tervezgetés időszaka, s ha március, akkor UTAZÁS a Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás négy napja alatt hazánk gyönyörű vidékeire látogathatnak el, s a világ szinte minden országába bepillanthatnak. Kilenc magyar régió és 45 ország utazási irodája, illetve idegenforgalmi hivatala várja változatos programmal a szakma képviselőit és a nagyközönséget, s ad ízelítőt a képviselt tájegység, illetve nép kultúrájából, szokásaiból, ételeiből.
Tovább bővült a külföldi kiállítók köre, idén először vesz részt az UTAZÁS-on Banglades, Líbia, Luxemburg, Mauritius és Montenegró.
Az ez évi gazdag kínálatban mindenki megtalálhatja az elképzelésének leginkább megfelelő ajánlatot, a hagyományos üdülési lehetőségek mellett az aktív pihenést, a kalandturizmust, a lovaglást, túrázást, az egzotikus utakat egyaránt.
A kiállítás idei díszvendégei, a négy régiót érintő Tisza folyó és a Mediterrán játékoknak otthont adó Tunézia földrajzi adottságaiknak köszönhetően szinte valamennyi lehetőséget felkínálják a kikapcsolódni vágyók számára.
Remélem, a 24. alkalommal megrendezett UTAZÁS kiállítás hozzájárul céljaik eléréséhez, s kiállítóink és látogatóink megelégedettségét egyaránt kiváltja.
Ezekkel a gondolatokkal kívánok Önöknek tartalmas és üzletileg hasznos napokat a 2001. év UTAZÁS kiállításán. Vissza

Tartalom

Köszöntő5
Általános téjákoztató9
Kiállítók ABC-ben17
Társkiállítók231
Kiállítók szakmai besorolás szerint253
Külföldi kiállítók országok szerint297
Pavilonalaprajzok305
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Utazás 2001 katalógus Utazás 2001 katalógus
Állapot:
1.440 Ft
720 ,-Ft 50
6 pont kapható
Kosárba
konyv