A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Szemenszedett Hazugság

Tizenegy történet Párizsban, az őszről, szerelemről és egyéb lehetőségekről...

Szerző

Kiadó: Signus Public Relations Tanácsadó és Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 103 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-85379-5-7
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

Fülszöveg

Maurice becsukta a könyvet, és felült. Hogy is? Laurát egy áprilisi napon, a Deux Magots-ban látta először. A barátnőivel ült és vörösbort ivott. Már akkor is szomorúnak tűnt. Maurice a pultra támaszkodott, onnan figyelte a három lányt. Összehajoltak, mint akik egyazon titkos szövetség tagjai, beavatottak a magányba, bánatkomornák egy báloktól, szerelmi botrányoktól és afféroktól zajos kastélyban. Mauricet mulattatta ez a gondolat. Vörösbort rendelt, s amikor belekortyolt, arra gondolt, hogy nyelvén most ugyanazt a fanyar ízt érzi, amit ezek a szomorú lányok a vitrin előtt. Borral az ajkán titkos csókokat váltott velük, s mintha szájpadlásán a kesernyés, csiklandozós mandula aromával maga is összeesküvővé vált volna a párizsi alkonyatban, mely érzéki megfigyelések seregnyi lehetőségét kínálja fel, s mely észrevétlen emészti el a vágyakozás tisztaságát.

Csikós Attila

Csikós Attila műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Csikós Attila könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem