A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Csirke

Szerkesztő

Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 21 cm
ISBN: 963-919-213-9
Megjegyzés: A könyvet színes ételfotók illusztrálják.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Sült csirke4
Csirkemájpástétom6
Meleg gombasaláta csirkesülttel8
Csirkeleves10
Déli rántott csirke12
Csirke vadász módra14
Köményes-szezámos csirkefalatok16
Almás csirke gombamártással18
Paplanos csirke20
Csirkemell tárkonyos-mustáros mártással22
Koronázási csirke24
Korianderes göngyölt csirke kurkumával és mandulával26
Gyors csípős csirke28
Coq au vin30
Töltött csirkemell uborkával32
Baszk csirke34
Tavaszi csirke-frikasszé36
Tárkonyos-paradicsomos csirke38
Kijevi kotlett40
Fűszeres csirke42
Csirke erőleves44
Citromos pácolt csirke mediterrán kenyérrel46
Sült csirke fűszervajjal48
Füstölrcsirke-pástétom olajbogyóval50
Angol csirke-pie52
Csirkemájsaláta pirítóüssal54
Thai csirkeszárny56
Zelleres töltött csirkemell58
Csirke rablóhús zöldséges rizzsel60
Tanácsok és tippek62
Tárgymutató64
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Csirke Csirke Csirke Csirke
Állapot:
1.940 ,-Ft
10 pont kapható
Kosárba
konyv