kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Vince Kiadó Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 63 oldal |
| Sorozatcím: | Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 21 cm |
| ISBN: | 978-963-9731-13-4 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
| Sült csirke | 4 |
| Csirkemájpástétom | 6 |
| Meleg gombasaláta csirkesülttel | 8 |
| Csirkeleves | 10 |
| Déli rántott csirke | 12 |
| Csirke vadász módra | 14 |
| Köményes-szezámos csirkefalatok | 16 |
| Almás csirke gombamártással | 18 |
| Paplanos csirke | 20 |
| Csirkemell tárkonyos-mustáros mártással | 22 |
| Koronázási csirke | 24 |
| Korianderes göngyölt csirke kurkumával és mandulával | 26 |
| Gyors csípős csirke | 28 |
| Coq au vin | 30 |
| Töltött csirkemell uborkával | 32 |
| Baszk csirke | 34 |
| Tavaszi csirke-frikasszé | 36 |
| Tárkonyos-paradicsomos csirke | 38 |
| Kijevi kotlett | 40 |
| Fűszeres csirke | 42 |
| Csirke erőleves | 44 |
| Citromos pácolt csirke mediterrán kenyérrel | 46 |
| Sült csirke fűszervajjal | 48 |
| Füstöltcsirke-pástétom olajbogyóval | 50 |
| Angol csirke-pie | 52 |
| Csirkemájsaláta pirítóssal | 54 |
| Thai csirkeszárny | 56 |
| Zelleres töltött csirkemell | 58 |
| Csirke rablóhús zöldséges rizzsel | 60 |
| Tanácsok és tippek | 62 |
| Tárgymutató | 64 |