A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

99 fürjrecept

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Budapesti Fürjtenyésztő Egyesület
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 91 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal. Francia, német, angol és orosz tartalomjegyzékkel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezető9
A fürj húsának és tojásának tápértéke19
A fürjtojás felhasználása23
Általános tudnivalók25
A fürjtojás ipari felhasználása26
Kevert italok fürjtojással28
A fürjtojás konyhai felhasználása31
Fürjtojás receptek31
A fürjhús felhasználása35
Beszerzés és konyhai előkészítés38
A fürjből készíthető hideg ételek44
A fürjből készíthető meleg ételek52
Párolással készíthető fürjételek53
Sütéssel készíthető fürjételek57
Fürj a nemzetek konyháin74
Kiegészítő ételkomponensek81
Mártások, öntetek83
Köretek85
Saláták87
Egyéb ételkomponensek87
Receptmutató88
Szakkifejezések90
Forrásmunkák91
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
99 fürjrecept 99 fürjrecept 99 fürjrecept 99 fürjrecept 99 fürjrecept 99 fürjrecept 99 fürjrecept

Több lap nedvességtől foltos, hullámos. A borító megtört. A címlapon tulajdonosi bejegyzés található.

Állapot: Közepes
1.740 Ft
1.040,-Ft 20 25
7 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!
konyv