A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Üzemi konyhák gépésztervezési irányelvei

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: É. M. Ipari és Mezőgazdasági Tervező Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 66 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Irányelvek üzemi konyhák gépészeti munkáinak tervezéséhez
Elhelyezés5
Vízfogyasztás5
Víz és csatornavezetékek7
Vízvezetéki szerelvények8
Gázvezetékek9
Fűtési hálózatok9
Szellőztetés, ködtelenítés9
Elektromos hálózat10
Hűtés11
Jelző berendezések11
Teherfelvonó11
Energia: Széntüzelés11
Gáz, Gőz, Villamos berendezések12
Üzemi berendezések21
Tűzhelyek23
Főzőüstök33
Sütőkemencék41
Konyhagépek 47
Berendezési tárgyak53
Táblázatok
Tervezési irányelvek XI. Csoportos étkeztetést szolgáló konyhák13
Üzemi berendezések enegiafogyasztása22
ÉM. Fűtőberendezési Vállalat Gáztűzhelyei27
Hűtőberendezések52
Részlettervek
Zöldségmosó medence59
Zöldségmosó medence vasalás axonométrikus terve60
Zsírfogó akna61
Összefolyó, kivehető edénnyel62
Lefolyóvályú homokfogó aknával63
Süllyesztett víznyelő homokfogóval64
Műkő habfogótál burgonyahámozógép alá65
Önálló konyha üzemi terve66
300 adagos önálló konyhaüzem67
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv