A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Sülve-főve

Szerző
Fotózta

Kiadó: Digitalmedia Hungary Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 144 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 20 cm
ISBN: 963-868-229-9
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált. DVD-melléklet nélkül.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ez az új szemléletű, és a főzésen kívül még igen sok hasznos tudnivalót is magába foglaló szakácskönyv - nem azt mondjuk, hogy helyettünk csinálja meg az ebédet, vacsorát, de - szinte kézen fogva vezeti a kezdő konyhatündért, hogyan kell az ínycsiklandó falatokat megalkotni, feltálalni, legyen az bármilyen húsféleség, saláta, tészta vagy édesség. És elég csak a képekre nézni, hogy meginduljon a pavlovi reflex...
A kiadvány különösen nagy segítséget jelent annak, akinek még nem volt fakanál a kezében, gyakorlatlan ifjú háziasszony, vagy éppen csak ötlet hiányában szenved.
Megtudhatjuk, hogy zöldbabból és marhahúsból nemcsak leves, a csirkéből nemcsak pörkölt készíthető, a sertéskarajból pedig nemcsak bécsi szelet süthető.
Könyvünk az igen ijesztő szavak, mint például a bardírozás, blansírozás, csőben sütés, marinírozás, szotírozás magyarázatával is szolgál, valamint olyan ínyencségeket is megtudhatunk, hogy savanykás leves után ne tálaljunk savanyú főzeléket, sóskaleves után... Tovább

Fülszöveg

Ez az új szemléletű, és a főzésen kívül még igen sok hasznos tudnivalót is magába foglaló szakácskönyv - nem azt mondjuk, hogy helyettünk csinálja meg az ebédet, vacsorát, de - szinte kézen fogva vezeti a kezdő konyhatündért, hogyan kell az ínycsiklandó falatokat megalkotni, feltálalni, legyen az bármilyen húsféleség, saláta, tészta vagy édesség. És elég csak a képekre nézni, hogy meginduljon a pavlovi reflex...
A kiadvány különösen nagy segítséget jelent annak, akinek még nem volt fakanál a kezében, gyakorlatlan ifjú háziasszony, vagy éppen csak ötlet hiányában szenved.
Megtudhatjuk, hogy zöldbabból és marhahúsból nemcsak leves, a csirkéből nemcsak pörkölt készíthető, a sertéskarajból pedig nemcsak bécsi szelet süthető.
Könyvünk az igen ijesztő szavak, mint például a bardírozás, blansírozás, csőben sütés, marinírozás, szotírozás magyarázatával is szolgál, valamint olyan ínyencségeket is megtudhatunk, hogy savanykás leves után ne tálaljunk savanyú főzeléket, sóskaleves után székelygulyást vagy gyümölcsleves után gyümölcsös rizst gyümölcssalátával.
A változatos konyha nem mindig pénzkérdés, a rendelkezésre álló nyersanyagokból az esetek többségében némi gyakorlattal, odafigyeléssel és fantáziával igencsak változatos ételek készíthetők.
Tessék hát felütni, lapozgatni e remek kis könyvet - igazán megéri! Vissza

Tartalom

Konyhai ismeretek6
Konyhai kislexikon14
Saláták
Galuskasaláta retekkel18
Gyümölcsös zellersaláta joghurttal20
Színes sültpaprika saláta22
Tavaszi zöldséges jércesaláta24
Mandulás-dinnyés rukolasaláta26
Joghurtos görögsaláta28
Sült zöldségek sajttal, fokhagymás túróval30
Levesek
Kelbimbóleves32
Tárkonyos pulykaraguleves34
Zöldborsóleves36
Olasz bableves38
Fűszerekkel ízesített húsgombócleves40
Erőleves másképpen42
Tárkonyos malacleves44
Savanyú májleves46
Szárazbableves csípős paprikával48
Hagymakrémleves borral, borssal50
Lestyános csirkeraguleves52
Bográcsos betyárleves54
Egyszerű gombaerőleves56
Húsok, halak
Csirkemellfilé narancsos édeskömény ágyon58
Rozmaringos csirketál60
Boros szilvás kacsamell párolt sütőtökkel62
Gesztenyével töltött pulyka64
Részeges marhagulyás római tálban66
Petrezselymes, paradicsomos marharagu68
Mustáros apróhús70
Tepsis borda szerencsendióval72
Rablóhús74
Mustáros flekken76
Sertéskaraj édes szőlőszemekkel78
Szezámmagos szűzpecsenye80
Mézes csülök82
Fasírtlepény84
Pácolt bárány burgonyalángoson86
Szarvasfilé erdei gombával88
Spenótos, sajtos lazac90
Paradicsommal töltött lepényhal92
Tészták
Sonkás kifli94
Magyaros húsos tekercs96
Káposztás lángos98
Csirkemelles gyufatészta wokban100
Zöld tészta körített pulykamellcsíkokkal102
Vargabéles104
Máglyarakás másképpen106
Hagyományos fánk108
Édességek
Grépfúrtrizs110
Sütőtökös mákos rétes112
Almás batyu114
Kiflifelfújt116
Datolyás süti118
Szotyis rétes, mézes napraforgómaggal120
Sárgarépás muffin122
Gyümölcsropogós124
Epres savarin126
Ribizlivel töltött tortácskák128
Egreses lepény130
Szedres dinnyeparfé132
Vaníliafagylalt forró szederrel134
Csokis mentás jégtorta136
Körte vörösborban138
Vitaminokban gazdag töltött kivi140
Mandulás szilvatorta142
Darafelfújt144

Csörgő Anikó

Csörgő Anikó műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Csörgő Anikó könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Sülve-főve Sülve-főve Sülve-főve Sülve-főve

A borító enyhén foltos.

DVD-melléklet nélküli példány.

Állapot:
1.940 Ft
1.350 ,-Ft 30
12 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Sülve-főve Sülve-főve

DVD-melléklet nélküli példány.

Állapot:
1.940 ,-Ft
17 pont kapható
Kosárba
konyv