kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Belkereskedelmi Továbbképző Intézet |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 286 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 19 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Megjelent 280 példányban. |
| A cukrászat múltja, jelene, jövője | 1 |
| A cukrászat múltja, a hazai cukrászipar kialakulása, fejlődése | 1 |
| A cukrászipar jelene | 11 |
| A külföldi cukrászat | 12 |
| A korszerű táplálkozás követelményei | 14 |
| A cukrászüzem munkájának megszervezése | 18 |
| A kis-, a közép- és a nagyüzemek jellemzői | 18 |
| A termelőtevékenységhez kapcsolódó munkafolyamatok | 22 |
| A termelőtevékenység alapvető technológiai műveletei | 25 |
| A cukrászüzem berendezései, eszközei | 31 |
| Munkaszervezés a cukrászüzemekben | 33 |
| A munkahelyi légkör, munkajogi kérdések | 40 |
| Cukrászipari gépek és berendezések | 44 |
| Előkészítőgépek | 46 |
| Tészta és habkészítő gépek | 56 |
| Hőközlő berendezések | 63 |
| Hűtőberendezések | 66 |
| Fagylaltkészítő berendezések | 68 |
| Nyersanyagok a cukrászatban | 73 |
| Hagyományos nyersanyagok korszerű felhasználása | 73 |
| Új nyersanyagok | 77 |
| Ízesítők | 83 |
| Állományjavítók | 84 |
| Tartósítószerek | 86 |
| Cukrozott gyümölcsök | 88 |
| Különleges cukrásztészták, töltelékek | 91 |
| Felvert tészták | 91 |
| Omlós tészták | 111 |
| Töltelékek | 120 |
| Különleges sütemények | 134 |
| Uzsonnasütemények | 135 |
| Teasütemények | 145 |
| Mignonok, frék | 152 |
| Torták, szeletek, tekercsek | 157 |
| Csemegék, desszertek | 162 |
| Tejszínhabos sütemények | 167 |
| Pohárkrémek, puddingok, gyümölcssaláták | 170 |
| A cukrászsütemények minősége, minőségellenőrzés | 177 |
| A díszítés formái és módszerei | 185 |
| A díszítés formái | 186 |
| Az egyszerű díszítés, napi készítmények díszítése | 192 |
| Az uzsonnasütemények díszítése | 192 |
| A kikészített sütemények díszítése | 192 |
| A különleges díszítés módszerei | 198 |
| Fondant díszítés | 198 |
| Csokoládé díszítés | 199 |
| Cukrozott gyümölcs díszítés | 201 |
| Díszítés zselével | 202 |
| Marcipán díszítés | 204 |
| Grillázs díszítés | 205 |
| Karamell díszítés | 206 |
| A fagylalt | 210 |
| Az új fagylaltszabvány | 211 |
| A korszerű technológia | 218 |
| A fagylaltkalkuláció előkészítése | 223 |
| Fagylaltpor, lágyfagylalt | 230 |
| Parfé | 239 |
| Mintavétel, szabálysértés | 248 |
| Néhány gyakorlati példa | 257 |
| Adminisztrációs kérdések | 260 |
| Kalkuláció | 260 |
| Anyagfelhasználás | 268 |
| A leltárelszámoltatás | 273 |
| Az anyagi felelősség | 278 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.