kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött keménykötés |
| Oldalszám: | 423 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 25 cm x 18 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva. Tankönyvi szám: 21610. |
| Üzemi ismeretek | |
| Az üzem tervezése | 4 |
| A raktár | 4 |
| Az előkészítő | 5 |
| A cukrászműhely | 6 |
| Mosogató | 8 |
| Hűtőberendezések helyisége | 9 |
| Expedíció | 10 |
| Öltözők, ebédlő | 10 |
| Berendezések | 11 |
| Munkaasztalok | 11 |
| Szekrények | 13 |
| Sütőlemeztartók | 13 |
| Ládák | 14 |
| Főző- és sütőberendezések | 15 |
| Gépek | 25 |
| Dagasztó és keverőgépek | 25 |
| Habfúvók | 34 |
| Magozógépek | 36 |
| Mandulahámozógép | 37 |
| Emulgeátorok | 37 |
| Fondángép | 38 |
| Darálók | 40 |
| Turmixkeverők | 45 |
| Tésztaosztó gép | 46 |
| Hengergép | 46 |
| Hűtő- és fagyasztóberendezések | 48 |
| Munkaeszközök | 59 |
| Előkészítő műveletek | |
| Nyers- és járulékosanyagok előkészítése | 69 |
| Cukortartalmú anyagok előkészítése | 69 |
| Lisztek és keményítőtartalmú nyersanyagok előkészítése | 71 |
| Magvak előkészítése | 72 |
| Zsiradékok előkészítése | 76 |
| Tej és tejtermékek előkészítése | 78 |
| Tojás és tojáspor előkészítése | 80 |
| Gyümölcsök előkészítése | 81 |
| Szesz és szeszesitalok előkészítése | 83 |
| Fűszerek, zamatosító anyagok előkészítése | 83 |
| Savanyítók előkészítése | 84 |
| Tartósítószerek előkészítése | 84 |
| Szilárdítóanyagok előkészítése | 85 |
| Mesterséges színezékanyagok előkészítése | 85 |
| Lakkok előkészítése | 85 |
| Berendezések és eszközök előkészítése | 86 |
| Alapműveletek | |
| Előkészítő műveletek | 89 |
| Töltelékek, cukorkészítmények előállítása | 89 |
| Tésztakészítés | 92 |
| Sütés | 99 |
| Kikészítés | 101 |
| Cukrászkészítmények | |
| Cukorból készült fél- és késztermékek | 103 |
| Cukoroldatok | 103 |
| Kristályos szerkezetű készítmények | 105 |
| Üvegszerű amorf készítmények | 108 |
| Egyéb cukorkészítmények | 109 |
| Töltelékek | 111 |
| Gyümölcsös töltelékek | 111 |
| Habos töltelékek | 112 |
| Krémek | 116 |
| Hengerelt töltelékek | 121 |
| Egyéb töltelékek | 122 |
| Cukrásztészták | 125 |
| Élesztőstészták | 125 |
| Felvert tészták | 146 |
| Omlós tészták | 158 |
| Vajas tészták | 163 |
| Hengerelt tészták | 166 |
| Cukrász sütemények | 169 |
| Uzsonnasütemények | 169 |
| Torták | 173 |
| Szeletek | 180 |
| Tekercsek | 183 |
| Mignonok | 184 |
| Desszertek | 190 |
| Krémesek | 195 |
| Tejszínes sütemények | 197 |
| Csemegék | 199 |
| Éttermi tészták | |
| Teasütemények | |
| Édes teasütemények | 217 |
| Sós teasütemények | 247 |
| Mézes sütemények | |
| Diabetikus sütemények | |
| Díszítés | |
| Egyszerű díszítés | 295 |
| Bevonás | 296 |
| Burkolás | 304 |
| Beszórás | 305 |
| Felrakás | 306 |
| Formázás | 310 |
| Gyümölcstartósítás | |
| Előkészítő műveletek | 335 |
| Fagylaltgyártás | |
| Fagylaltok | 349 |
| Parfé | 383 |
| Lágyfagylalt | 384 |
| Hideg krémek | 387 |
| Fagylaltpor | 389 |
| Fagyi | 390 |
| Nagyüzemi fagylaltgyártás | 390 |
| Cukrászsütemények minősége | |
| A minőségről általában | 395 |
| Cukrászsütemények forgalombahozatala | |
| A cukrászipar fejlődése |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.