| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
| Oldalszám: | 341 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Ötödik kiadás. Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. |
| A cukrászipar története | 5 |
| Táplálkozástan | 7 |
| Üzemi ismeretek | 14 |
| A cukrászipar nyers- és járulékosanyagai | 48 |
| Cukortartalmú nyersanyagok | 48 |
| Lisztek és keményítők | 62 |
| Magvak | 79 |
| Zsiradékok | 82 |
| Tej, tejkészítmények és tejtermékek | 99 |
| Tojás és tojáspor | 107 |
| Tartósított gyümölcsök | 124 |
| Szesz és szeszesitalok | 128 |
| Fűszerek | 132 |
| Zamatosító anyagok | 133 |
| Savanyítók, invertálók | 137 |
| Sütőélesztő | 139 |
| Sütőporok | 140 |
| Tartósítószerek | 144 |
| Egyéb járulékos anyagok | 144 |
| Cukrászipari készítmények gyártástechnológiája | 146 |
| Tésztakészítés | 156 |
| Sütés | 170 |
| Kikészítés | 172 |
| Töltelékek | 208 |
| Kikészített sütemények | 220 |
| Cukorkészítmények | 238 |
| Cukrozott gyümölcs készítése | 247 |
| Ostyakészítés | 256 |
| Gumicukorkák | 260 |
| Kekszgyártás | 261 |
| Mézes tészták készítése | 266 |
| Fagylaltgyártás | 269 |
| Díszítések | 286 |
| Keleti édességek | 294 |
| Édesipari diabetikus készítmények | 297 |
| Zselé készítése | 300 |
| Üzemi higiéne | 303 |
| Munkásvédelmi óvórendszabályok | 311 |
| A cukrászsütemények minősége | 317 |
| A sütemények forgalombahozatala | 334 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.