1.034.668

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Előtanulmányok Czerny "Kézügyesség iskolája"-hoz

Vorstudien zu Czerny's "Schule der Geläufigkeit" - Szemelvények Czerny Op. 139, 261, 335, 636, 821 és 849 műveiből kiválogatva/Auswahl aus Czerny's Op. 139, 261, 335, 636, 821 und 849 Gewählt/Op. 23.

Szerző

Kiadó: Rózsavölgyi és Társa Zeneműkiadók kiadása
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 39 oldal
Sorozatcím: Az Orsz. M. Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola tananyaga
Kötetszám: 207
Nyelv: Magyar   Német  
Méret: 31 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kotta. Átdolgozta és instruktiv jelzésekkel ellátta Chován Kálmán az Orsz. M. Zeneakadémia rendes tanára. Zeneműnyomda nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Czerny neve a zongora-tanítás és irodalom terén ma már úgyszólván fogalommá vált. Iskola - módszer - technika külön-külön és együttesen oly sokszoros kapcsolatban fűződnek e névhez, hogy ez azokkal... Tovább

Előszó

Czerny neve a zongora-tanítás és irodalom terén ma már úgyszólván fogalommá vált. Iskola - módszer - technika külön-külön és együttesen oly sokszoros kapcsolatban fűződnek e névhez, hogy ez azokkal jóformán egyértelművé lett.
Tényleg a zongora-tanításnak majdnem elejétől kezdve egészen "Gradus" jelentékeny fokozatáig Czerny tanulmányai képezik a technikai tananyagnak mintegy gerinczét, amely részben támpontúl, részben pedig tápforrásul szolgál a művészi kiművelés többi kellékeinek, segédeszközeinek és kiegészítő tanulmányainak. Azért nevezhetők Czerny tanulmányai és gyakorlatai a zongora technika lényegének.
Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv