1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kiáltok, miért nem hallod?!

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Atlantic Press Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 238 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN: 978-615-5693-74-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Timothy mindenben különc. Timothyt bántják az osztálytársai, és Timothy bántja önmagát. Aztán a fiú egyszer csak szárnyakat kap, és szállni kezd. Erején felül küzd, hogy megmutassa képességeit, mint pop-zenész. A siker elsöprő: Timothy K-pop sztár lesz!
r
És akkor a következő kérdés az, hogy: jó-e sztárnak lenni? Ki lehet-e törni az aranykalitkából - ez foglalkoztatja a szerelmeseket, és a szerző kíméletesen elénk tárja a sztárságból kiszabadult Embert, aki eljuthat a boldogság peremére. De, vajon megengedik-e neki a rajongók, hogy szabad Emberként éljen? És szabad-e a zseninek közönséges emberként elpazarolnia az életét?
A szerencse újra megtalálja Timet Melody személyében, aki a valódi létet testesíti meg, érzelmeket és szenvedélyt, és akit megriaszt a sztár körüli felhajtás. De vajon meg tud-e birkózni Tim a rajongók féltékenységével, az újságírók álnok támadásaival?
Fülszöveg Kép

Czipó Petra

Czipó Petra műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Czipó Petra könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv