1.034.171

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Angol nyelvkönyv I.

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor

Kiadó: Tankönyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 639 oldal
Sorozatcím: Tanuljunk nyelveket!
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-17-8795-8
Megjegyzés: Tankönyvi száma: 5624/I. Fekete-fehér illusztrációkkal. Hetedik kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Időszerűvé vált, hogy a "Tanuljunk nyelveket" sorozatban új, modern angol nyelvkönyvet jelentessen meg a Tankönyvkiadó. A technika, a tudomány rohamos fejlődése, az emberek életkörülményeinek... Tovább

Előszó

Időszerűvé vált, hogy a "Tanuljunk nyelveket" sorozatban új, modern angol nyelvkönyvet jelentessen meg a Tankönyvkiadó. A technika, a tudomány rohamos fejlődése, az emberek életkörülményeinek változása maga után vonta a nyelvek szókincsének változását, gazdagodását is. Az idegen nyelveknek, köztük az angolnak az elsajátítása fontos szerepet játszik az egyre fejlődő tudományoknak, a modern technikának a megismertetésében, és fontos szerepe van abban is, hogy a népek közötti érintkezés és barátság fejlesztésének hathatós eszköze legyen.
Kötetünk kezdők számára készült. Szókincse, nyelvtani anyaga lehetővé teszi, hogy a tanuló elsajátítsa a társalgási nyelv alapjait. Erre az anyagra épül majd a második és egyben befejező kötet.
Könyvünknek az a célja, hogy hasznos tananyagot adjon azoknak a felnőtteknek a kezébe, akik tanfolyamokon vagy egyénileg akarják az angol nyelvet tanulni, vagy állami nyelvvizsgára készülnek.
Mint az Idegen nyelvi Továbbképző Központ tanárai, munkánk során elsősorban azokra a tapasztalatokra támaszkodtunk, amelyeket az intézmény másfél évtizedes működése alatt a felnőttek nyelvoktatásában szerzett. Ezenkívül számos hazai és külföldi tankönyvben alkalmazott és szakkönyvben leírt korszerű és helyesnek bizonyult módszer eredményeit is figyelembe vettük. Tartózkodtunk azonban a kellően nem igazolt újdonságoktól.
Nemcsak személyes tapasztalatainkra támaszkodtunk, hanem kikértük angol és magyar szakemberek véleményét is, akik hasznos tanácsaikkal nagymértékben elősegítették munkánkat. Ezúton fejezzük ki köszönetünket szíves közreműködésükért.

A szerzők Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv