A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Harcra született II.

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Szukits Könyvkiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 264 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN: 963-9344-44-3

Fülszöveg

A Távol-Keleten kaotikussá vált a helyzet. Dél-Korea a kommunizmusból kiábrándult észak-koreai vezetőkkel együttműködve megalapítja az új Koreai Egyesült Demokratikus Köztársaságot. A nagyhatalmak tanácstalanok, A világ lélegzetvisszafojtva figyel.
Csak néhány elvakult észak-koreai katonatiszt próbál fellépni az új köztársaság ellen. Százan sincsenek - viszont a kezükben van több tucat tömegpusztító fegyver.
Az atomrakéták elindulnak Dél-Korea felé, Észak-Korea felől. Kína azonban nem tűrheti el, hogy a közvetlen szomszédságában gombafelhők emelkedjenek az égre - támadást indít az Egyesült Korea ellen, hogy megfossza az országot minden tömegpusztító fegyverétől. Az USA nem avatkozik közbe. Legalábbis hivatalosan nem.
Mert arról, hogy néhány elfuserált levegőakrobata négy-öt leselejtezésre váró roncsgépen Korea fölé repül és magánakcióba kezd, igazán senki sem tehet. Hogy a bombázómatuzsálemek fedélzetén a legmodernebb fegyverek vannak? Hogy hadihajók fedezik a köteléket?... Tovább

Dale Brown

Dale Brown műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dale Brown könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem