785.842

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Dreamland

A bázis

Szerző

Kiadó: Berkley Books
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 375 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol 
Méret: 17 cm x 11 cm
ISBN: 0-425-18120-0

Fülszöveg

A bázis: az USA légierejének titkos létesítménye, ahol már léteznek azok a fegyverek, amelyekről más országok kutatómérnökei még csak álmodnak.
A csapat: harcedzett pilóták, akik már számos konfliktusban bebizonyították, bármit képesek feláldozni hazájukért és egymásért. Irányítójuk: Patrick McLanahan.
A konfliktus: az egyik kelet-afrikai ország hadura az iráni mollák és Kína haditechnikai segítségével ellenőrzése alá akarja vonni a Vörös-tenger és a Szuezi-csatorna térségét, és ezáltal a Közel-Kelet olajtermelését. A nyílt amerikai beavatkozás beláthatatlan bonyodalmakhoz vezetne, ezért az egyetlen megoldás: egy titkos akció.
A terv: zsoldosnak álcázott kommandósok elfoglalják a stratégiai fontosságú létesítményeket, miután a továbbfejlesztett B-52-es légi erődök és a még kísérleti fázisban lévő robotgépek megsemmisítik az ellenséges rakétaállásokat és a szárazföldi csapatok nagy részét.
Elméletben persze minden egyszerű. De hogy mindez megvalósítható-e, azt senki sem tudja...
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem