843.889

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Páncél

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Szukits Könyvkiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 302 oldal
Sorozatcím: Hydra
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN: 963-9151-96-3

Fülszöveg

Vannak, akik terroristának nevezik, mások hősnek tartják.
Csúcstechnikát képviselő szkafenderében - amelynek anyaga pillanatok alatt acélnál erősebb páncéllá változik - egy titokzatos férfi megpróbál rendet teremteni Sacramento városában.
Vannak, akik a halálát kívánják, mások kitüntetnék.
Csak néhányan tudják, hogy valójában kicsoda ő: Patrick McLahanan, a nemzet hőse, aki tizenöt éven át folyamatosan kockáztatta életét a hazájáért.
Amióta levetette a mundért, McLahanan az egyik fegyverfejlesztéssel foglalkozó magáncég alkalmazottjaként dolgozik. Amikor rendőrként szolgáló öccse egy rablás során megsebesül, a terrorizmus, az erőszak pedig elönti a várost, elhatározza, hogy a rendelkezésére álló eszközöket, katonai kapcsolatait és minden képességét latba vetve megtisztítja Sacramentót és bosszút áll testvéréért.
Amikor elkezdi magánhadjáratát, még nem sejti, hogy ellenségeit nem a speeddel kereskedő motorosbandák tagjai vagy a neonácik között kell keresnie. Igazi ellenfele egy... Tovább

Dale Brown

Dale Brown műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dale Brown könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem