1.031.433

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Erre születtél

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 514 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-528-749-9
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"A könyvben kifejtett életfeladat-rendszer egyszerűen elképesztő, ami prófétai értékét illeti. Segít, hogy életünk konfliktusait elrendezzük, és vezet minket a beteljesülés ösvényén."
Deepak Chopra
Élvezetes kézikönyv, akár jóskönyvként is alkalmazható. Praktikus és jól érthető számmisztika, amolyan "biblia", amit bármilyen döntéshelyzetben újra és újra elővehetünk. A békés harcos szerzője megismertet minket egy ősi bölcsességen alapuló, modern életfeladat-rendszerrel, amely már emberek százezreinek segített, hogy értelmet, célt és irányt találjanak életüknek. Feltárja az egyes életutakkal kapcsolatos - az egészség, a pénzügyek és a szexualitás terén jelentkező - legfontosabb feladatköröket, tehetségeket és sajátságos szükségleteket, valamint azokat az irányelveket, amelyek követésével rálelhetünk a velünk született vágyainknak és képességeinknek megfelelő megélhetési forrásra. Bemutatja az emberi kapcsolatok rejtett céljait, hogy miként éljünk összhangban életciklusainkkal, és... Tovább

Fülszöveg

"A könyvben kifejtett életfeladat-rendszer egyszerűen elképesztő, ami prófétai értékét illeti. Segít, hogy életünk konfliktusait elrendezzük, és vezet minket a beteljesülés ösvényén."
Deepak Chopra
Élvezetes kézikönyv, akár jóskönyvként is alkalmazható. Praktikus és jól érthető számmisztika, amolyan "biblia", amit bármilyen döntéshelyzetben újra és újra elővehetünk. A békés harcos szerzője megismertet minket egy ősi bölcsességen alapuló, modern életfeladat-rendszerrel, amely már emberek százezreinek segített, hogy értelmet, célt és irányt találjanak életüknek. Feltárja az egyes életutakkal kapcsolatos - az egészség, a pénzügyek és a szexualitás terén jelentkező - legfontosabb feladatköröket, tehetségeket és sajátságos szükségleteket, valamint azokat az irányelveket, amelyek követésével rálelhetünk a velünk született vágyainknak és képességeinknek megfelelő megélhetési forrásra. Bemutatja az emberi kapcsolatok rejtett céljait, hogy miként éljünk összhangban életciklusainkkal, és segít megérteni a múltunkat és jelenünket, valamint a jövőnk szebbé tételét befolyásoló, legfontosabb spirituális törvényeket.
Remekül tagolt, rendszerezett és szerfelett gyakorlatias személyiségfejlesztő anyag, amelynek alapja a számmisztika. Az összes rendszer közül, amelyeket Dan az elmúlt három évtizedben tanulmányozott, ezt tartja a legerősebb és legvilágosabb, önismerethez vezető hídnak. Millmannél a várható nehézségeknek fejlesztő ereje van, így soha nem keseríti el a kíváncsi érdeklődőt. Még a legnehezebb számjegyek mellett is bizakodó és optimista, de mindenképpen őszinte és fejlődésre ösztönző megállapításokat találunk. Miután saját számunkat meghatároztuk, barátaink, rokonaink, szerelmeink adataival kezdünk játszani, és ugyancsak elgondolkodtató összefüggésekre bukkanunk!
Mindnyájunknak megvannak a magunk hegycsúcsai, amelyekre fel kell jutnunk; e módszer és e könyv segítségünkre lesz abban, hogy rátaláljunk az életre, amelyre születtünk. Vissza

Dan Millman

Dan Millman műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dan Millman könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv