1.034.690

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Rendkívüli pillanatok

A békés harcos gyakorlati útmutatója

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 381 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-529-896-9
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


A BÉKÉS HARCOS ÚTJA című könyv szerzője, Dan Millman megmutatja, hogyan tudunk békés harcos módjára cselekedni, és a szándékot cselekvéssé, a nehézségeket erővé, az élettapasztalatunkat bölcsességgé alakítani.
„Megtanultam, hogy a pillanat minősége nem attól függ, amit kapunk tőle, hanem amit adunk. Egyetlen pillanatot sem tekintek mindennaposnak, bármilyen világiasnak vagy rutinszerűnek tűnjék is. Osztatlan figyelemmel írok, ülök, eszem és lélegzem Nem az élet változott meg, hanem én. Mióta minden tettemre tisztelettel nézek, minden pillanatra megszenteltként tekintek, az élethez való viszonyom is megváltozott, szenvedély és céltudatosság hatja át. Mindaz, amit itt leírtam, a lehető legtermészetesebb, szinte semmi megerőltetésbe nem kerül, ha egyszer életünk belső gátlásait felszabadítjuk. Könyvemben éppen azt körvonalazom, hogy ezt miként valósíthatjuk meg. Ha a Rendkívüli pillanatok egy szemernyit is békésebbé, boldogabbá és egészségesebbé teszi életüket, erőfeszítéseim nem... Tovább

Fülszöveg


A BÉKÉS HARCOS ÚTJA című könyv szerzője, Dan Millman megmutatja, hogyan tudunk békés harcos módjára cselekedni, és a szándékot cselekvéssé, a nehézségeket erővé, az élettapasztalatunkat bölcsességgé alakítani.
„Megtanultam, hogy a pillanat minősége nem attól függ, amit kapunk tőle, hanem amit adunk. Egyetlen pillanatot sem tekintek mindennaposnak, bármilyen világiasnak vagy rutinszerűnek tűnjék is. Osztatlan figyelemmel írok, ülök, eszem és lélegzem Nem az élet változott meg, hanem én. Mióta minden tettemre tisztelettel nézek, minden pillanatra megszenteltként tekintek, az élethez való viszonyom is megváltozott, szenvedély és céltudatosság hatja át. Mindaz, amit itt leírtam, a lehető legtermészetesebb, szinte semmi megerőltetésbe nem kerül, ha egyszer életünk belső gátlásait felszabadítjuk. Könyvemben éppen azt körvonalazom, hogy ezt miként valósíthatjuk meg. Ha a Rendkívüli pillanatok egy szemernyit is békésebbé, boldogabbá és egészségesebbé teszi életüket, erőfeszítéseim nem voltak hiábavalók, megkaptam jutalmam, és örömöm megsokszorozódott valamennyiük életének tükrében."
Dan Millman Vissza

Dan Millman

Dan Millman műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dan Millman könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv