A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A hatalom árnyéka

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Cherubion Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 278 oldal
Sorozatcím: Osiris Könyvek
Kötetszám: 114
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-9566-20-9
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Császárváros az Évutó Ünnepségeitől hangos. Darenók, lovagok, választók hódolnak a Birodalom győzedelmes uralkodójának, Emerik de Forstilnak. A felszínen minden csupa napfény és ragyogás, de a háttérből egyre sötétebb árnyék borul a dicsőségen fürdőző császári udvarra.
Chadaj, az omarai merah vezetésével a Meraan papok egy csoportja elérkezettnek látja az időt arra, hogy a varázslók eltiprása után, magát a császárt is eltávolítsák a Birodalom életéről. Ármánykodás, cselszövés veszi kezdetét a palotában, mégis az első támadás nem az ellenségei, hanem a saját családja felől éri Emeriket.
A helyzet azonban csak akkor válik elviselhetetlenné, amikor rádöbben: elárulták! Méghozzá az, akiben a választók közül a legjobban bízott...

Daniel Duncan Parker

Daniel Duncan Parker műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Daniel Duncan Parker könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv