A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Izmael

A Turner Tomorrow társaság díjának nyertese

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Föld Napja Alapítvány
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 293 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN: 963-04-3743-0
Értesítőt kérek a kiadóról

Fülszöveg

Az ablaküveg tompán visszaverte a fényt. Egy pillanatig továbbra is a saját szemeimbe bámultam, majd megpróbáltam az üvegen túlra nézni - és azon vettem észre magam, hogy egy másik szempárba nézek.
Rémülten hőköltem hátra. Ijedtségem tovább fokozódott, amikor felfogtam, hogy mit láttam. Az üveg túloldalán egy óriási, kifejlett gorilla volt. Tömege önmagában volt riasztó.
Nagyon békésen, félig ülve, félig fekve egy ágat majszolt élvezettel.
- Te vagy a a tanár? - hahogtam.
Bólintott. - Én vagyok a tanár.
Így ismerkedünk meg Izmaellel, egy roppant tudású teremtménnyel. Van egy története, amit el akar mesélni, olyan, melyet emberi lény korábban nem hallott soha. A történet az ember helyéről szól, de nemcsak emberöltőnyi léptékben, hanem az idő síkján kivetítve a földtörténet múltjába és jövőjébe is.
Mint minden nagy tanító, Izmael is elutasítja, hogy megkönnyítse számunkra a leckét. Története az idő keletkezésével kezdődik, történelmi magyarázatai pedig tankönyvben soha nem... Tovább

Daniel Quinn

Daniel Quinn műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Daniel Quinn könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem