1.115.907

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Das Fachwissen des Fortschrittlichen Bäckers I.

A haladó pékek szaktudása I. - Ein Handbuch für die Praxis Teil I. Nahrungsmittelchemie, Ernährungslehre, Rohstoffkunde/Gyakorlati kézikönyv I. rész: Élelmiszerkémia, Táplálkozástan, Nyersanyagismeret

Stuttgart
Kiadó: Hugo Matthaes Verlag
Kiadás helye: Stuttgart
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 146 oldal
Sorozatcím: Das Fachwissen des fortschrittlichen Bäckers
Kötetszám: 1
Nyelv: Német  
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az élelmiszeriparban dolgozók, de elsősorban a pékek számára hasznos szakmai ismereteket és gyakorlati tanácsokat nyújt a könyv. Olvashatunk a kémia élelmiszeriparban játszott fontos szerepéről, a tápanyagokról, az enzimekről és hatásukról, többek között.

Tartalom

(élelmiszeripar)
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem