| Kiadó: | Bertelsmann Ratgeberverlag-Reinhard Mohn OHG |
|---|---|
| Kiadás helye: | München-Gütersloh |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Vászon |
| Oldalszám: | 581 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Német |
| Méret: | 23 cm x 16 cm |
| ISBN: | |
| A könyv több, mint 1500 recepttel és kereken 1000 fotóval nyújt segítséget új és régi ételek elkészítéséhez, a főzés tudományában kezdőknek és haladóknak egyaránt. | |
| Szakácsművészet | |
| Konyhaművészet | |
| Gasztronómia |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.