864.659

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Angyalok és tolvajok

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Tuan Kiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 343 oldal
Sorozatcím: Mysterious Universe
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-994-027-7

Fülszöveg


Victoria Moreau-t, a huszonhetedik század második felének legügyesebb tolvaját hiába keresi a Föld összes hatósága, a Galactic B. Consulting és a Birodalombiztonság Hivatal. Úgy surran át a védelmi rendszereken, mintha azok ott sem lennének, és azt vesz el, amit akar; most épp a Hiroto Nakano és Bedoier Filibert Dessauge vezette, marsi székhelyű SandStorm fegyvergyárból. Thomas Craft és Brad Butcher a Galactic B. Consulting és a Birodalombiztonsági Hivatal felkérésére csatlakozik az embervadászathoz. Victoria és az egyre gyanúsabbá váló marsi fegyvergyárosok nem tudják még, hogy ki les rájuk.
Ám ha tudnák is: a Shark&Lez Agency elől nem lehet menekülni! Victoriára biztos halál vár, azonban még el kell játszania a maga szerepét két mitikus lény ötvenezer éve tartó csatájában is, ahol senki nem lehet biztos a végkifejletben, amikor angyalok és tolvajok csapnak össze!
Dave Howard a Mysterious Universe legendás korának kapuit nyitja ki ismét: a Démoncsászár uralkodásának idejében... Tovább

Dave Howard

Dave Howard műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dave Howard könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem