1.034.797

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Árnyak hőse

Árnyjáró, a gyilkos az ősi gonosz nyomában

Szerző
Fordító

Kiadó: Delta Vision Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 361 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 963-9474-57-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Kuan Hador romvárosát sötét rejtély övezi. A rablók és a kereskedők egyaránt elkerülik, mivel vérfagyasztó legendák keringenek róla - több ezer éves mesék szólnak arról az időről, amikor egy hatalmas birodalom fővárosa volt, melyet gonosz varázslók uraltak. Ezek a mágusok képesek voltak az állatokból és az emberekből szentségtelen Eggyéforrtakat létrehozni - a könyörtelen démonhadsereg talpasait. Amikor az emberek erői végül diadalt arattak, a varázslók és félember rabszolgáik elmenekültek egy mágikus kapun át, és csapdába estek egy másik világban. Azóta évezredek teltek el, és a kaput lezáró mágia gyengülni kezdett. A varázslók és ocsmány szolgáik hamarosan kiszabadulnak, hogy bosszút álljanak.
Szedett-vedett sereg állja csupán útjukat, vezetője a titokzatos Szürke Ember, akit Drenai vidéken úgy neveznek: Árnyjáró, a Gyilkos.

David A. Gemmell

David A. Gemmell műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: David A. Gemmell könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv