775.488

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Bosszúálló/Az őrangyal/Perdöntő bizonyíték/Karácsonyi vonatozás

Válogatott könyvek

Fülszöveg

Bosszúálló:
Az egyik helyi segédszervezet munkatársa, Billy Colenso brutális gyilkosság áldozata lesz az egykori Jugoszlávia területén. A nagyapa, a kanadai milliárdos Steven Edmond mindenáron meg akarja találni Billy gyilkosát, így kerül kapcsolatba a vietnami veterán Cal Dexterrel, aki az amerikai hadsereg egyik különleges alakulatnál szolgált. A személyes bosszúhadjárat azonban hamarosan feszült drámába torkollik a terrorizmus világszínpadán.

Az őrangyal:
Férje négy évvel ezelőtt bekövetkezett halála óta a huszonkilenc éves Julie Barenson ritkán randevúzott férfiakkal, most azonban úgy érzi, eljött az ideje, hogy új társat keressen magának. A jóképű és intelligens mérnök, Richard Franklin hamar leveszi a lábáról, ugyanakkor legjobb barátjához, Mike Harrishez is egyre szorosabb szálak fűzik. Julie-nak választania kell a két férfi közül, ám nem sejti, hogy a döntése tragikus események sodrát indítja el.

Perdöntő bizonyíték:
Amikor a hírneves írót, Miles Dane-t... Tovább

Tartalom

Frederick Forsyth: Bosszúálló6
Nicholas Sparks: Az őrangyal140
William J. Coughlin és Walter Sorrells: Perdöntő bizonyíték286
David Baldacci: Karácsonyi vonatozás460
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Bosszúálló/Az őrangyal/Perdöntő bizonyíték/Karácsonyi vonatozás Bosszúálló/Az őrangyal/Perdöntő bizonyíték/Karácsonyi vonatozás Bosszúálló/Az őrangyal/Perdöntő bizonyíték/Karácsonyi vonatozás Bosszúálló/Az őrangyal/Perdöntő bizonyíték/Karácsonyi vonatozás

A védőborító enyhén szakadt, kopott.

Állapot:
1.230 ,-Ft
18 pont kapható
Kosárba