1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A holló

S szólt a holló...

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Beneficium Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 313 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-85914-0-4
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Vannak, akiknek a túlvilág sem nyújt megnyugvást. Vannak, akikben olyan indulatok dúlnak, melyeket a halál sem olthat ki. Vannak, akiket már a sír sem tart vissza, és ha időlegesen is, de képesek kijátszani a csontkezű kaszást, hogy kiegyenlítsenek egy ki nem egyenlített számlát.
William Blessing nagy rajongója Edgar Allan Poe munkásságának. Akárcsak a nagynevű előd, maga dark fantasy történeteket ír. S akárcsak Poe, neki is vannak nagy hatalommal bíró ellenségei. Ellenségek, akik közül az egyik barátságot színlel, miközben William életére tör, és feleségét magának kívánja. Blessing egyetlen reménye az, ha lelepleződne ellensége álcája, mielőtt...
A holló birodalmában az igazsághoz a síron át vezet az út. Williamnek ezen kell végigmennie, hogy megfejthesse Poe végső titkát. Csak a rejtély feltárása után szállhat vissza a fekete madár szárnyán, hogy bosszút álljon azon, aki elrabolta életét és meggyalázta kedvesét.

David Bischoff

David Bischoff műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: David Bischoff könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv