To travelers, the Italian Riviera and its famous villages—Portofino, the Cinque Terre— have meant "vacation," "sea" and "sun" for more than a century. To food lovers everywhere its culinary triumphs such as pesto, focaccia and ravioli are icons of Italian cooking. Liguria is known as well for the trompe-l'oeil that decorates its architecture inside and out, and for its crafts—furniture-making, boat-building and lace-weaving among others, for which it has been renowned for centuries.
This gorgeous book is devoted to Liguria, Italy's picturesque and culturally rich region that boasts a breathtaking Mediterranean sea-coast and its mountainous "backyard." Downie's lively account of the fascinating history and lifestyle is matched by Harris's photographs of Liguria's dramatic locales, from Camogli, the "saltiest, most piratical town" on the Mediterranean, to the interior, a vast, vertical garden dotted with towns carved from the rugged landscape. ENCHANTED LIGURIA also includes rarely...
Tovább
Fülszöveg
To travelers, the Italian Riviera and its famous villages—Portofino, the Cinque Terre— have meant "vacation," "sea" and "sun" for more than a century. To food lovers everywhere its culinary triumphs such as pesto, focaccia and ravioli are icons of Italian cooking. Liguria is known as well for the trompe-l'oeil that decorates its architecture inside and out, and for its crafts—furniture-making, boat-building and lace-weaving among others, for which it has been renowned for centuries.
This gorgeous book is devoted to Liguria, Italy's picturesque and culturally rich region that boasts a breathtaking Mediterranean sea-coast and its mountainous "backyard." Downie's lively account of the fascinating history and lifestyle is matched by Harris's photographs of Liguria's dramatic locales, from Camogli, the "saltiest, most piratical town" on the Mediterranean, to the interior, a vast, vertical garden dotted with towns carved from the rugged landscape. ENCHANTED LIGURIA also includes rarely photographed interiors of grand aristocratic villas and elegant houses, some of which have been family homes since before the unification of Italy.
Thirty recipes from the region's best chefs reflect the taste of Liguria in a celebration of herbs, marvelous pastas, breads and seafood. The appendix is a guide to museums, villas, specialty food stores and workshops. ENCHANTED LIGURIA is a practical, essential and beautiful tribute.
Vissza
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
1
2
3
Regisztráció
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.