839.055

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A játék ereje

A visszakapott gyerekkor

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Jaffa Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 235 oldal
Sorozatcím: Szülők könyvtára
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-615-5715-92-1

Fülszöveg


Ma a gyerekek szinte elfoglaltabbak, mint a szüleik. Előkészítőkre loholnak iskola előtt, különórákra iskola után, edzéseken hajtanak, és még a nyári szünidőt is tanulós táborokban töltik.
A modern gyerekkorban a szabad játékot kiszorítják azok a tevékenységek, amelyekről azt hisszük, versenyképesebbé teszik csemeténket. Az eredmény? Ahelyett, hogy a család büszkesége sokoldalú, magabiztos kis emberként ugraná meg élete újabb és újabb akadályait, fáradt, fásult, szorong - elvárt eredményei pedig messze elmaradnak a valós lehetőségeitől.
Dávid Elkind neves gyerekpszichológus szerint éppen a kreativitásra ösztönző, kötetlen játékok készítik fel a kicsiket, hogy sikeresek legyenek majdani szakmájukban és a társadalomban. A méltán világhírű Hajszolt gyerekek szerzője a legfrissebb kutatási eredményekre és az életből kölcsönzött példákra támaszkodva mutatja be, hogyan segíti elő a spontán játék az egészséges mentális és szociális fejlődést.
A játék ereje alapvetése, hogy a játék, a... Tovább
Fülszöveg Kép

David Elkind

David Elkind műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: David Elkind könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A játék ereje

Olvasatlan példány.

Állapot: Újszerű
3.140 ,-Ft
16 pont kapható
Kosárba