836.578

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A dorombolás művészete

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Synergie Publishing SE
Kiadás helye: Prága
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 271 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN: 978-80-7370-417-9

Előszó

Tovább

Fülszöveg


Mielőtt a dalai láma Amerikába indul egy több hetes oktatási körútra, azt feladatot adja szeretett DLM-ének (Dalai Láma Macskája), hogy találja meg a boldogság valódi forrását. Szegény cicus nem is sejti, hogy milyen kalandokat rejt ez a kihívás.
Egy kimerítő hajsza McLeod Ganj utcáin az önimádat veszélyeinek váratlan felismeréséhez vezet. A Tarchin jógival történt misztikus találkozás során elképesztő felfedezéseket tesz a múltjával kapcsolatban, ami mindannyiunk számára tanulságos. Elismert pszichológusok, magas rangú lámák és híres írók kihallgatott beszélgetései segítik őt abban, hogy megtalálja a kapcsolatot a tudomány, a buddhizmus és a boldogság között.
Tele bölcsességgel, szeretettel, humorral és egy kis iróniával, A dorombolás művészete című kötet méltó folytatása A dalai láma macskája című első résznek, ahol már a szívünkbe zárhattuk a bájosan önző, kíváncsi és mindenbe bele kotnyeleskedő cicát.
Mi lehet a boldogság, a dorombolás valódi oka? A dalai láma... Tovább
Fülszöveg Kép

David Michie

David Michie műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: David Michie könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem