1.034.182

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az MTK-VM vívó szakosztályainak története (minikönyv) (számozott)

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor
Fotózta

Kiadó: Miskolci Miniatűrkönyv-gyűjtők Klubja
Kiadás helye: Miskolc
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 138 oldal
Sorozatcím: MTK-VM Szakosztályai
Kötetszám: 2
Nyelv: Magyar  
Méret: 5 cm x 4 cm
ISBN:
Megjegyzés: Számozása: 567 Számozás színe: Fekete Kiadott példányszám: 600 Könyvárusi forgalomba nem került. Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva. A könyv pontos mérete: 42 x 52 mm.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A sorozat második kötete, az MTK-VM egyik legeredményesebb szakosztályát mutatja be. A vívószakosztály megalakulása óta a magyar vívóélet egyik alappillére, a benne folyó "műhelymunka" a magyar... Tovább

Előszó

A sorozat második kötete, az MTK-VM egyik legeredményesebb szakosztályát mutatja be. A vívószakosztály megalakulása óta a magyar vívóélet egyik alappillére, a benne folyó "műhelymunka" a magyar vívósport fejlődésének egyik meghatározó tényezője. A szakosztály munkáját fémjelzik azok a világ- és országos versenyeken elért eredmények - 13 olimpiai, 21 világbajnoki és 32 országos bajnoki aranyérmek és számos ezüst és bronzérem -, a melyeket az MTK vívói érdemeltek ki.
Ebben a szakosztályban sportoltak a magyar vívósportnak sok dicsőséget és elismerést szerzett olyan vívói, mint Dr. Fusch Jenő az első magyar vívó, aki olimpiáról aranyéremmel tért haza. Gerevich Aladár 2 olimpiai és 2 világbajnoki, Sákovicsné Dömölki Lídia egy olimpiai és 4 világbajnoki, Horváth Zoltán egy olimpiai és 4 világbajnoki, valamint Bárány Árpád, Gábor Tamás és Tordasi Ildikó egy-egy olimpiai és világbajnoki aranyérem tulajdonosai.
A szakosztály Csömöri úti otthonában, hazai viszonylatban ideális körülmények között folyik a munka tovább. Készülnek a "SZŐCS CSEMETÉK", hogy a nagy elődeik nyomdokain haladva öregbítsék a szakosztály és vele együtt a magyar vívósport jó hírét.
km Vissza

Dávid Sándor

Dávid Sándor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dávid Sándor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv