1.034.933

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Álomszövők

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Harlequin Magyarország Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 365 oldal
Sorozatcím: Orgona utca
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-537-756-5
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!
Számos szenvedélyem van, az egyik legnagyobb ezek közül a kötés. Tizenkét éves voltam, amikor először vettem a kezembe kötőtűt, és kisebb megszakításokkal mindvégig kötöttem, amíg... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!
Számos szenvedélyem van, az egyik legnagyobb ezek közül a kötés. Tizenkét éves voltam, amikor először vettem a kezembe kötőtűt, és kisebb megszakításokkal mindvégig kötöttem, amíg e négy gyereket felneveltem. Ám igazából és szenvedélyesen akkor szerettem bele, amikor megszületett az első unokám. E tüzet két remek barátnőm szította: Linda Johnson, a Linda s Knit'n Stitch tulajdonosa, amely kézimunkabolt Silverdale-ben található, Washington államban; és Laura Early, a fonalak nagy szakértője, aki egész életében kötött. Laura kézimunkakört vezet a helyi idősek otthonában, és mindig rá tud venni, hogy újabb és újabb munkákba fogjak bele. Mindkettőjüknek sokat köszönhetek.
Ez a könyv lehetőséget adott, hogy egyszerre hódoljak az írás és a kötés iránti szeretetemnek. Az ötlet három vagy négy éven át érlelődött bennem. Ennyi ideig tartott, amíg megtaláltam az alkalmas szereplőket és a megfelelő módot történetük elbeszéléséhez.
Szeretném kifejezni szívből jövő elismerésemet Ann Norling-nak is a közreműködésért. Tőle származik a babatakaró (vagy úti takaró) mintája, amelyet kifejezetten e könyv számára tervezett. Magam is elkészítettem, úgyhogy ha kíváncsi az eredményre, megtekintheti a honlapomon: www.debbiemacomber.com.
Kölcsönvettem néhány neves tervező gondolatát a kötés filozófiájáról. Ha Ön már a kötők táborába tartozik, le fogják nyűgözni ezek az idézetek. Ha még nem köt, talán kedve támad elmenni a legközelebbi fonalboltba, és venni egy pár kötőtűt. Nem fogja megbánni.
Remélem, megnyeri tetszését az Álomszövők. Lydia, Jacqueline, Alix és Carol már alig várják, hogy bemutatkozhassanak. Nagyon bízom benne, hogy ez a négy nő ugyanolyan hatással lesz az Ön életére, mint az enyémre.
Mindig nagy örömöt jelent számomra, ha olvasóim megkeresnek, visszajelzéseikből bátorítást merítek. Ön is elérhet a P.O. Box 1458, Port Orchard, WA 98366 levélcímen, vagy ha felkeresi a fent említett webhelyet, és bejelentkezik a vendégkönyvbe. Vissza

Fülszöveg

Lydia új fonalboltot nyit az Orgona utcában, s hogy növelje forgalmát, kötőtanfolyamot hirdet. Három jelentkező akad: az egyik Jacqueline, az elkényeztett úrinő, aki elhidegült a férjétől, és ha nem vigyáz, a fiát is elveszítheti, a másik a szeretetreméltó Carol, aki epekedve vágyik kisbabára, de úgy tűnik, álma sosem válik valóra, a harmadik pedig a gyakorlatias Alix, a szemközti videotéka hóbortos eladója, akit szobatársa bűnéért ítéltek közmunkára. A négy nő sorsa úgy fonódik össze, mint tarka szálak egy kötésmintában. Lydia boltjában azonban nemcsak nyitott ajtóra, hanem nyitott szívekre is találnak, miközben az Orgona utcai párkák csendesen és derűsen szövögetik az emberi sorsok fonalát...

Debbie Macomber

Debbie Macomber műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Debbie Macomber könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv