A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Délmagyarország és Délvilág Szakácskönyv és Gasztrokalendárium 2011

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: LAPCOM Kft. Délmagyarország Kiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 207 oldal
Sorozatcím: A Délmagyarország és a Délvilág Szakácskönyve
Kötetszám: 5
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-7258-43-5
Megjegyzés: Gazdagon illusztrálva színes ételfotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Ünnepi ételek
Baconbe göngyölt pulykamell tócsnival, gránátalmamártással6
Tokaji borleves7
Gyömbéres sertéssült8
Fűszeres aprópecsenye9
Töltött csirkecombok10
Kuruc pecsenye11
Velővel töltött rántott palacsinta12
Rokfortos csirkemell13
Göngyölt bárány14
Újévi lencseleves15
Konyakos kacsasült16
Aszalt barackos pulykamell17
Pulykamell fahéjban18
Töltött pulyka19
Gombás hús kifordított bundában20
Matrózhús21
Cipóban sült libapecsenye22
Palóc tekercs23
Halas-vadas ételek
Szegedi halászlé Jóska bácsi módra26
Őzfilé áfonyával27
Szilvásváradi töltött pisztráng28
Őzcomb párolt szilvával és szőlővel29
Bajai halászló30
Zöldséges őzragu31
Pisztráng fokhagymás királyrákkal32
Káposztás fácán33
Busafilé lecsókörettel34
Tejfölös vadmalac háziasszony módra35
Tepsis busa36
Vörösboros őzsült37
Grillezett harcsafilé bazsalikomos mártással38
Vaddisznó-raguleves39
Kapros, gombás busa40
Narancsos párolt nyúlcomb41
Káposztás harcsa42
Magyaros őztokány43
Fogasfilé roston, olívabogyós majonézhabbal44
Tűzdelt nyúlgerinc sütve45
Halas-padlizsános lasagne46
Szarvasgulyás burgonyagombóccal47
Svéd halgombóc48
Vadnyúlpörkölt49
Korhelyhalászlé50
Hirdetési partnereink ajánlata
Algyői Halászcsárda52
Vadászház Étterem és Borostyán Birtok54
Deszki Gazdák Vadásztársasága56
A Hód-Mező Vadász Egyesület és a Vándorsólyom Fogadó58
Öttömösi Földtulajdonosok Egyesületének Vadásztársasága60
A szegedi Fehér-tó halgazdaság62
A nemzetközi tiszai halfesztivál legjobbjai
Harcsapaprikás juhtúrós-kapros puliszkával64
Becsinált zöldséges harcsa puliszkával65
Desszertek
Eperbonbon68
Házi ropi69
Babapiskótás mézes70
Zabkorpás keksz71
Karácsonyi túrós kalács72
Konyaktorta73
Gesztenyés kifli74
Karácsonyi mazsolás torta75
Gabi kuglóf76
Borkifli77
Regina édes kókuszosa78
Medvehagymás pogácsa79
Körtés-mandulás gyümölcstorta80
Pillekönnyű lekváros bukta81
Gasztrokalendárium
Országos gasztronómiai fesztiválok82
Január84
Február94
Március102
Április110
Május120
Június128
Július136
Augusztus144
Szeptember154
Október162
November172
December180
Írások, kalandozások Kulináriában
Darvasi László: Az író elkészítése190
Farkas Judit: Legendás vendéglátóhelyek a századfordulón193
Farkas Judit: Erdélyben maradt meg a régi magyar konyha195
Bakos András: A szegedi tükrös ponty hazája197
V. Fekete Sándor: A vadhúsokról - alapfokon199
A 100 éves Délmagyarország írásaiból: Egy szegedi házaspár a Titanic katasztrófájáról201
Lapunk 100 éve harcol az olvasókért204
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Délmagyarország és Délvilág Szakácskönyv és Gasztrokalendárium 2011 Délmagyarország és Délvilág Szakácskönyv és Gasztrokalendárium 2011

Szép állapotú példány.

Állapot:
3.480 Ft
1.740 ,-Ft 50
26 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Délmagyarország és Délvilág Szakácskönyv és Gasztrokalendárium 2011 Délmagyarország és Délvilág Szakácskönyv és Gasztrokalendárium 2011

Szép és tiszta példány.

Állapot:
3.480 Ft
2.430 ,-Ft 30
36 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Délmagyarország és Délvilág Szakácskönyv és Gasztrokalendárium 2011 Délmagyarország és Délvilág Szakácskönyv és Gasztrokalendárium 2011
Állapot:
3.480 ,-Ft
52 pont kapható
Kosárba
konyv