1.035.068

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mókuskerék

Egy magyar hajós kalandjai a Föld körül

Szerző

Kiadó: Kék Nefelejcs Nagykőrös Nyomda
Kiadás helye: Nagykőrös
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 236 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Amikor felérünk, én kinyitom a kosár ajtaját, ahová te kiállsz. Ne nézz le, mert akkor nem biztos, hogy ugrani fogsz! Elszámolok háromig, és háromra ugorj! Nagyon fontos, hogy ne gondolkodj, kapcsolj ki! Ha háromra nem ugrasz ki, szintén kétséges, hogy utána megteszed-e. Ekkor már elérték a negyvenméteres magasságot, a szél egyre erősebben fújt és mozgatta a kosarat. Marcell megpróbált vízszintesen körbenézni a tájon, nem nézett lefelé. Látta az Andomán-tenger finom homokos strandjait, amelyek elválasztják a jade zöld erdőket az óceán azúrjától. Látta a hullámokat és azoknak habos végű nyelvét, amint nyaldosták a lapályos partvidéket. Távolabb észrevette az öblökben szétszórt mészkőmonolitokat, melyek tornyokként emelkedtek ki a tengerből. A másik oldalra fordulva buddhista vatok aranyszínű tetői nyúltak a zöld fák fölé, mint szigetek a zöldessárga rizstengerben. A messzeségben pedig mangrove-erdők és rizsföldek lapultak rá a tájra... Ekkor felértek a csúcsra. A kosár hirtelen... Tovább

Fülszöveg

Amikor felérünk, én kinyitom a kosár ajtaját, ahová te kiállsz. Ne nézz le, mert akkor nem biztos, hogy ugrani fogsz! Elszámolok háromig, és háromra ugorj! Nagyon fontos, hogy ne gondolkodj, kapcsolj ki! Ha háromra nem ugrasz ki, szintén kétséges, hogy utána megteszed-e. Ekkor már elérték a negyvenméteres magasságot, a szél egyre erősebben fújt és mozgatta a kosarat. Marcell megpróbált vízszintesen körbenézni a tájon, nem nézett lefelé. Látta az Andomán-tenger finom homokos strandjait, amelyek elválasztják a jade zöld erdőket az óceán azúrjától. Látta a hullámokat és azoknak habos végű nyelvét, amint nyaldosták a lapályos partvidéket. Távolabb észrevette az öblökben szétszórt mészkőmonolitokat, melyek tornyokként emelkedtek ki a tengerből. A másik oldalra fordulva buddhista vatok aranyszínű tetői nyúltak a zöld fák fölé, mint szigetek a zöldessárga rizstengerben. A messzeségben pedig mangrove-erdők és rizsföldek lapultak rá a tájra... Ekkor felértek a csúcsra. A kosár hirtelen megállt, a m tor zúgása is elnémult. Most a szél süvítése vette át a hangforrás szerepét. A thai fiú odalépett az ajtóhoz és kitárta. Marcell kiállt az ajtóba, két kezével a kapaszkodókat szorította. Aztán lenézett! Az ötvenméteres mélység halálfélelmet ébresztett benne, de nem volt ideje beleborzongni, már hallotta:
- One, two, three! Vissza

Dér Tamás

Dér Tamás műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dér Tamás könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv